Anamaria Prodan, în lacrimi. Din păcate, este vorba despre Sarah, fiica ei cea mică

Publicat: 08/12/2019 | 10:36

Sarah, fiica Anamariei Prodan, a suferit o accidentare serioasă – ruptură de ligamente – și a trebuit să ia o pauză mai lungă de la antrenamente și jocuri. Perioada de refacere era absolut necesară, iar Anamaria Prodan, firește, a fost afectată de această perioadă dificilă prin care a trecut fiica sa. 

Atunci când Sarah era în spital, Anamaria Prodan a fost încurajată, la rândul ei, de toți prietenii și apropiații. A încurajat-o pe Sarah din tot sufletul și, la un moment dat, i-a transmis unmesaj emoționant.

„My perfect kid @sarahh ❤️❤️❤️❤️❤️????????????love u to the moon and back ❤️❤️❤️????????????””Copilul meu perfect, te iubesc până la lună și înapoi”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan. Sarah iubește baschetul la nebuni, iar marea ei dorință a fost să devină jucător profesionist de baschet. ”Baschetul mi-a luat durerea”, a mărturisit fiica celebrei impresare.

„De la momentul în care am luat cunoștință cu baschetul, am știut că o să ajung să-l iubesc pentru totdeauna. Majoritatea se îndrăgostesc de joc, dar eu m-am îndrăgostit de proces. Dorința mea este să devin un jucător profesionist de baschet. Iubesc ideea de a lucra pentru ceva ce dorești cu adevărat. În drumul ales de a iubi procesul, de asemenea am început să iubesc și competiția. Iubesc să câștig, iar oamenii care mă cunosc știu că urăsc să pierd. Baschetul mi-a luat durerea și mi-a schimat lumea. Jocul e mult mai mult decât simplu baschet, jocul m-a învățat să fiu răbdătoare. Mi-a dat oportunitatea să călătoresc peste tot în lume și continuă să-mi ofere oportunități pe zi ce trece”, a mărturisit, la un moment dat, Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan.

”Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop”

Anamaria Prodan a povestit că se afla în Bulgaria atunci când a descoperit că ar putea avea cancer la sâni. S-a programat imediat la o clinică specializată, pentru a-și face analize, și chiar a stat mai mult de o săptămână în spital. Totul s-a întâmplat în mare secret, pentru că Anamaria Prodan nu voia să își îngrijoreze familia. Numai soțul ei, Laurențiu Reghecampf, a știut, iar mama ei, Ionela Prodan, a fost foarte afectată când a aflat prin ce a trecut fiica ei.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a povestit Anamaria Prodan.