Anamaria Prodan, donație importantă pentru două spitale! „Nu putem doar să aplaudăm…hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii!”

Publicat: 07/04/2020 | 20:43

Anamaria Prodan s-a alăturat vedetele care se implică activ în lupta împotriva virusului COVId-19. Recent, impresara a donat un număr mare de materiale sanitare către două spitale.

Alături de finul ei, Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei,  Anamaria Prodan a făcutun gest impresionat pentru două spitale din România. Materialele sanitare pe care vedeta le-a donat au mers către Spitalul Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București. (CITEȘTE ȘI: UNDE S-AU IZOLAT ANAMARIA PRODAN ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF PE TIMP DE PANDEMIE. SEXY-IMPRESARA A FĂCUT TOTUL PUBLIC)

Donația generoasă a constat în 800 de combinezoane, 1.000 de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar. Iar săptămâna viitoare urmând ca cele două spitale să primească încă 2.000 de măști pentru personalul medical. (VEZI ȘI: CUM ÎȘI PROTEJEAZĂ ANAMARIA PRODAN FAMILIA ÎMPOTRIVA INFECȚIEI CU NOUL CORONAVIRUS: ”VIAȚA TREBUIE SĂ MEARGĂ ÎNAINTE!”)

„ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a declarat vedeta, interviu pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan, apel la colegii de breaslă

Anamaria Prodan și-a îndemnat colegii de breaslă să îi urmeze inițiativa. A transmis că asemenea gesturi sunt extrem de necesare în această perioadă și că doar așa putem ajuta și scăpa din acest impas.

 „Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație financiară foarte bună… donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede!

Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet încet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Dacă eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achiziționat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutăm și să ne ajutăm”, a mai spus impresara, conform sursei citate.