Anamaria Prodan, dezvăluiri despre motivul pentru care Sarah a ajuns la spital: „A sărit și și-a rupt și celălalt genunchi”

Publicat: 02/01/2021 | 11:51

 

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri legate de motivul pentru care fiica ei a ajuns la spital. Asta după ce Sarah a oferit o imagine tulburătoare în care chiar ea este personajul principal. Se află într-o rezervă de spital, are masca de oxigen pe față, respiră parcă greu, iar în venă îi este introdusă o perfuzie.

După ce Sarah a postat o fotografie cu ea în care apare cu masca de oxigen pe față, Anamaria Prodan a făcut lumină. Sexy impresara a vorbit despre starea de sănătate a fiicei sale, dar și despre motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde”, a explicat Anamaria Prodan pentru Impact.ro.

VEZI ȘI: ” LEGĂTURA DINTRE DORIAN POPA ȘI TEMUTUL INTERLOP ANASER! CE S-A ÎNTÂMPLAT ANUL TRECUT

Antrenoarea baschetbalistei: „Inima mea e frântă pentru Sarah”

Fiica Anamariei Prodan a mai fost supusă unei intervenții chirurgicale în urmă cu câteva luni. A fost nevoie de intervenției medicilor în urma unei accidentări care a avut loc în timpul unui meci de baschet. Accidentarea a fost una destul de gravă, din cauza unei mișcări greșite s-a produs o ruptură de ligament încrucișat.

„Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah. A muncit din greu pentru a intra în rolul pe care noi l-am imaginat la ambele capete ale terenului. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a scris pe rețelele de socializare ‪Yolett McPhee-McCuin, antrenoarea baschetbalistei Sarah Dumitrescu la Ole Miss.

CITEȘTE ȘI: ” DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI BEBE COTIMANIS: „AM FOST CRESCUȚI DOAR DE MAMA, TATA A MURIT CÂND AM ÎMPLINIT 13 ANI