Anamaria Prodan, despre relația cu Dan Alexa: ”Fiecare a mai luat o palmă…”

Publicat: 23/12/2019 | 13:22

Incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa a ținut capul de afiș o lungă perioadă de timp, după care lucrurile au reintrat în normalitate. Au existat destule speculații pe marginea subiectului ”încins”, însă Anamaria Prodan a declarat că nu a fost vorba despre un capăt de țară și că a conștientizat greșeala făcută.

Într-un interviu acordat gsp.ro, Anamaria Prodan a mărturisit că i-a mulțumit lui Dan Alexa pentru reacția pe care acesta a avut-o în acea perioadă și nu crede că incidentul respectiv i-ar fi ”îngropat cariera” lui Dan. ”Alexa a fost bărbat”, concluzionează Anamaria Prodan.

„Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta… Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze… I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și ”dieta minune”

Anamaria Prodan este într-o formă fizică foarte bună și arată atât de bine după ce a ținut o dietă bazată doar pe… lichide. Așa a reușit vedeta să scape de 15 kilograme.

Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.