Anamaria Prodan, cu posteriorul la vedere! Ce s-a întâmplat chiar înainte de a intra în direct

Publicat: 08/03/2020 | 19:41

Toată lumea a avut parte de mici incidente neplăcute. Sunt unele situații în care pare că pur și simplu universul nu ține cu tine. Însă chiar dacă suntem puțin stânjeniți, pentru majoritate dintre noi aceste lucruri trec repede, însă dacă aste se întâmplă în direct, la televizor, lucrurile sunt puțin mai complicate.

Recent, Anamaria Prodan a avut parte de un asemenea incident neplăcut exact în momentul în care se pregătea să intre în direct, în platoul Observatorului. Impresara trebuia să vorbească despre cariera sa, însă doar cu câteva momente înainte de emisie, a rămas cu posteriorul la vedere. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, SURPRINSĂ CU UN BĂRBAT PE STRADĂ, ŢINÂNDU-SE DE MÂNĂ! CINE ESTE ŞI CU CE SE OCUPĂ)

Se pare că alegerea vestimentară a Aneimaria Prodan nu a fost prea inspirată. Aceasta era îmbrăcată  într-un costum sport care avea capse pe picioare, iar câteva capse din dreptul posteriorului s-au desfăcut. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, ÎN LACRIMI LA SĂPTĂMÂNA MODEI DIN PARIS! FATA SA CEA MARE A DEFILAT PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU. CUM A APĂRUT SEXY IMPRESARA PE CATWALK ALĂTURI DE REBECCA DUMITRESCU)

Anamaria Prodan este protagonista unui reality show, „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, așa că oriunde merge are cu ea un operator care o filmează non-stop. Iar incidentul neplăcut a fost surprins pe cameră. Dacă pățania nu s-a văzut în direct la televizor, imaginile o să apară în cadrul reality show-ului.

În momentul în care Anamaria Prodan și dat seama ce i s-a întâmplat a reacționat instantaneu și a certat operatorul, care o însoțește mereu. „Fishy, tu nu vezi că sunt în cu*ul gol?”, i-a spus impresara operatorului.