Anamaria Prodan, cadou de aproape 300.000 de euro de la soțul ei. Despre ce este vorba

Publicat: 16/12/2019 | 19:02

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stau foarte bine la capitolul… financiar, iar asta se poate observa cu ușurință atunci când celebra impresară apare în public sau postează fotografii în mediul online. Ținute și accesorii de lux, toate costând exorbitant, însă adevărul este că Anamaria Prodan ține foarte mult la imaginea sa are grijă să fie o permanentă surpriză din acest punct de vedere.

Anamaria Prodan va împlini mâine 47 de ani, dar cadoul neașteptat i-a sosit mai repede. Laurențiu Reghecampf i-a dăruit soției sale o geantă Hermes în valoare de 295.000 de euro. Anamaria Prodan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare în fața bradului de Crăciun, iar în mâna stângă ține fabuloasa geantă din piele de crocodil de Nil.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.