Anamaria Prodan, atac la adresa femeilor care poartă fake-uri: „Te duci și le iei cu 30 de dolari… Mândre toate la restaurant, cu gențile”

Publicat: 23/02/2020 | 20:56

Anamaria Prodan are un stil de viață pe care nu multă lume și-l poate permite. Vedeta are mereu ceea ce își dorește și nu se uită la bani când își achiziționează câte un produs. Recent, impresara a avut o reacție dură la adresa femeilor care poarte fake-uri.

În cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, Anamaria Prodan a avut o reacție tranșantă la adresa femeilor care pretind că au genți sau altfel de accesorii scumpe, când ele poartă, de fapt, fake-uri. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL A IEȘIT LA IVEALĂ! CE AVERE ARE, DE FAPT, ANAMARIA PRODAN)

„Am discuția asta cu toate prietenele mele sau prietenii mei. Eu cred că trebuie să muncești să poți să-ți permiți să ai o astfel de geantă, trebuie să știi cum s-o porți, să ai atitudinea adecvată… Și să nu cumva, în viața asta, să te duci să-ți iei un fake numai ca să fii un wanna be. Oamenii care își iau fake-uri sunt wanna be toată viața. Nu pot depăși chestia aia de fake”, a spus Anamaria Prodan.

Vedeta a avut câteva lucrui de comentat și la adresa personajelor feminine din showbiz-ul românesc care umblă cu genți ce sunt copii ale unor brand-uri mari. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, BIJUTERII ȘI ȚINUTĂ DE ZECI DE MII DE EURO LA AVANPREMIERA REALITY SHOW-ULUI ”PRODANCA ȘI REGHE. PREȚUL SUCCESULUI”)

 „În România, eu cred că 99,9% dintre femeile astea poartă fake-uri. Jur! (…) Sunt pline China și Dubai-ul de fake-uri! Te duci și le iei cu 30 de dolari. Și dacă vezi cum arată… Mândre toate la restaurant, cu gențile… Marș, mă!”, a declarat Anamaria Prodan.