Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Laurențiu Reghecampf. “El nu suportă să…” Sexy-impresara a dezvăluit și cum obișnuiește antrenorul să se relaxeze

Publicat: 07/06/2020 | 12:12

Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, Laurențiu Reghecampf, care obișnuiește să o răsfețe constant și care îi poartă o grijă enormă. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani și au împreună un copil.

VEZI AICI: ANAMARIA PRODAN, DESPRE LOCUL DIN CASĂ ÎN CARE NU INTRĂ NICIODATĂ: “MI SE FACE RĂU, FAC MOARTE DE OM!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au un mariaj fericit, în ciuda distanței care îi separă de multe ori. Au trecut peste toate problemele pe care le-au avut de-a lungul timpului, iar sexy-impresara este mândră că formează un cuplu cu fostul fotbalist.

Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ

“El gătește orice, așa se relaxează el!”

Sexy-impresara a mai dezvăluit că Laurențiu Reghecampf este un bucătar desăvârșit, care îi gătește preparate din toate colțurile lumii. În plus, obișnuiește constant să o răsfețe cu flori.

Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori. Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a mai spus Anamaria Prodan.

(CITEȘTE ȘI: N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ! ANAMARIA PRODAN, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK)

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

(NU RATA: CE MESAJ I-A TRANSMIS LAURENȚIU REGHECAMPF SOȚIEI SALE, DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. ANAMARIA PRODAN A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE)

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.