Anamaria Prodan a fost surprinsă în brațele altui bărbat! Despre cine este vorba

Publicat: 13/02/2020 | 11:01

Anamaria Prodan a participat aseară la un eveniment important, în Madrid. Aceasta a sărbătorit alături de apropiați tăierea moțului finuțului său, Kostas. De la petrecere, vedeta Antenei Stars a postat un amalgam de fotografii spectaculoase cu invitații de acolo. Una, în mod special, ne-a captat atenția, fără să vrem.

În fotografia despre care vorbim și pe care o găsiți în GALERIA FOTO, Anamaria Prodan stă  zâmbitoare ”în poala” unui bărbat. Și nu, nu este soțul acesteia. Pentru că, din păcate, Reghe nu a putut fi prezent la evenimentul de familie. Dar, există soluții pentru orice, așa că, impresara s-a refugiat în brațele nașului său de cununie, Cosmin Contra. Vedeta a pus și o descriere semnificativă la postarea fotografiei cu antrenorul de fotbal : ”Noi mereu suntem cei mai buni”.

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan a mai fost protagonista unor imagini de senzație, devenite virale pe Internet. Aceasta a fost filmată în timp ce îi dădea o palmă fotbalistului Dan Alexa. Un întreg scandal a ținut primele pagini ale tabloidelor săptămâni la rând. Presa a vehiculat la acel moment că între Anamaria Prodan și Dan Alexa a existat o idilă.