Anamaria Prodan a dat cărțile pe față! Ce spune sexy-impresara, despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „De 4 ori s-a întâmplat”

Publicat: 15/06/2020 | 10:46

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România, care a impresionat pe toată lumea prinn puterea și determinarea de a reuși, într-o lume a bărbaților. Despre sexy-impresară s-au spus multe lucruri de-a lungul timpului, iar cele mai arzătoare subiecte s-au legat, desigur, de mariajul cu Laurențiu Reghecampf. 

Mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost de multe ori un subiect fierbinte în showbizul românesc, mai ales din cauza faptului că impresara se învârte într-o lume a bărbaților.

NU RATA – ANAMARIA PRODAN, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU LAURENȚIU REGHECAMPF. “EL NU SUPORTĂ SĂ…” SEXY-IMPRESARA A DEZVĂLUIT ȘI CUM OBIȘNUIEȘTE ANTRENORUL SĂ SE RELAXEZE

Într-un interviu acordat recent, Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a vorbit deschise despre relația cu soțul său. Aceasta a mărturisit că perioada în care Ionela Prodan a fost internată în spital a fost una în care a trebuit să facă anumite sacrificii din punct de vedere sentimental, pentru a putea fi alături de ea.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au despărțit niciodată

Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că niciodată nu s-a despărțit de Reghe, deși în spațiul public au apărut de 4 ori informații cu privire la faptul că cei doi au divorțat.

CITEȘTE ȘI – ANAMARIA PRODAN A FOST ATEE, DAR GIGI BECALI A ADUS-O CU FAȚA SPRE DUMNEZEU. “ÎMI TRIMITE CĂRȚI ȘI ÎMI DĂ TEST!”

”Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni.

N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit.

Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori…dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important”, a comentat Anamaria, potrivit playtech.ro.