Anamaria Prodan a dat alarma pe Litoral I-a dispărut geanta Hermes Mini de 30.000 €, plină cu bani și acte, dar…

Publicat: 06/06/2020 | 16:02

Sezonul estival a fost foarte aproape să înceapă prost pentru Anamaria Prodan. Aflată într-un club din stațiunea Mamaia, sexy-impresara nu și-a mai găsit pentru câteva clipe geanta Hermes Mini personalizată, foarte rară în lume, ce are o valoare de 30.000 de euro. Au urmat câteva clipe de panică, dar, într-un final, totul s-a rezolvat. CANCAN.RO vă prezintă în exclusivitate toate detaliile.

(Citeşte şi: Cum s-a pozat Anamaria Prodan, în Dubai, la piscină)

Anamaria Prodan Reghecampf este, de departe, una dintre cele mai bogate femei de pe plaiurile autohtone și are cel mai bine plătit soț. După ce au strâns o avere colosală, sexy-impresara estimează că locul lor în topul milionarilor s-ar situa printre primii 75 cei mai bogați români.

În aceste condiții, nu trebuie să surprindă pe nimeni că Ana Maria Prodan optează pentru accesorii de lux, care valorează o avere. Din păcate, lucrurile de firmă reprezintă o țintă pentru infractori. Pe litoral, sexy-impresara a crezut că le-a căzut victimă.

(Citeşte şi: Anamaria Prodan și-a vândut apartamentul pentru a achita o factură de telefon)

Anamaria Prodan a crezut că a fost prădată de hoți în club

Aflată într-un local de lux din stațiunea Mamaia, Anamaria Prodan nu și-a mai găsit pentru câteva clipe geanta Hermes Mini de 30.000 de euro. Imediat, agentul a crezut că a fost prădat de hoți și a dat imediat alarma. Problema nu se rezumă, însă, doar la această pagubă.

CANCAN.RO a aflat că în geantă Anamaria Prodan avea inclusiv mai multe documente și acte, toate extrem de importante. Motiv pentru care sexy-impresara a fost, pe bună dreptate, pentru câteva clipe, disperată. Din fericire, la mijloc nu a fost un furt, ci o neînțelegere.

În realitate, geanta sexy-impresarei, în care se afla inclusiv o sumă importantă de bani, căzuse de la masă, iar unul dintre ospătari a ridicat-o și a așezat-o, din greșeală, la o alta, vecină. Până ca Anamaria Prodan să-și dea seama, a fost convinsă că a fost jefuită. Din fericire nu s-a întâmplat așa, iar agentul s-a ales doar cu o sperietură.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, alături de Laurențiu Reghecampf. În mâna dreaptă, sexy-impresara ține geanta Hermes Mini de 30.000 de euro

(Citeşte şi: Anamaria Prodan și-a schimbat numele când avea 20 de ani)

În elita milionarilor

Anamaria Prodan este tot timpul o țintă pentru hoți, dacă ținem cont că doar pe mâini are o adevarată avere, de peste 600 mii euro. Pe mâna dreaptă – ceas de 200 mii, pe stânga – brăţări cu diamante albe și negre, şi alte gablonţuri a căror valoare se ridică la 150 mii. Şi inelul de logodnă l-a costat pe Reghe cam cât valorează patru apartamente: 250 de mii de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)