Anamaria Pordan și-a pus fanii pe jar! Sexy-impresara a îmbrăcat rochia de mireasă: ”Vă aștept la…”

Publicat: 19/02/2020 | 17:14
Anamaria Pordan și-a pus fanii pe jar! Sexy-impresara a îmbrăcat rochia de mireasă, s-a fotografiat și a publicat poza pe contul ei de Instagram.
Anamaria Prodan și-a lăsat fanii mască! Toți internauții au rămas muți de uimire atunci când au văzut-o pe vedetă îmbrăcată în rochie de mireasă. Pentru câteva secunde, șocul a fost imens, însă descrierea de la fotografie a liniștit pe toată lumea.
Anamaria Prodan a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a-i îndemna pe fani să vină la o galerie din Capitală, acolo unde viitoarele mirese pot găsi rochia visurilor lor. (CITEȘTE ȘI: ABIA ACUM S-A AFLAT! CU CE ANUME A MINȚIT-O ANAMARIA PRODAN PE MAMA EI PENTRU A EVITA UN SCANDAL MONSTRU)

”Va astept la galerie sa probati o rochie de mireasa de vis …. #rochiedemireasa #nuntadevis #nuntaperfecta #mireasadevis”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, în rochie de mireasă

Anamaria Prodan, schimbare de look

Fără doar și poate, Anamaria Pordan este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Vedeta știe să-și pună atuurile în evidență, iar atunci când vrea să-și satisfacă vreo dorință nu se uită deloc la bani. Așa cum s-a întâmplat și zilele trecute, atunci când a trecut pragul unui hair-stylist pentru o schimbare radicală de look.

Anamaria Prodan s-a lăsat pe mâna specialistului și și-a făcut o coafură în stil afro. Și, ce-i drept, o prinde de minune. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, DESPRE LOCUL DIN CASĂ ÎN CARE NU INTRĂ NICIODATĂ: “MI SE FACE RĂU, FAC MOARTE DE OM!”)

Anamaria Prodan, coafură în stil afro