Anamaria Ferentz, declaraţii emoţionante după ce a fost la un pas de moarte: „Simt că m-am născut a 2-a oară”

Publicat: 08/12/2019 | 17:40

După ce a dezvăluit pe reţelele de socializare că a fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier, Anamaria Ferentz a primit foarte multe mesaje şi gânduri bune. Vedeta a ţinut să mulţumească public tuturor pentru cuvinte frumoase şi a mărturisit că se simte foarte bine, acum apreciază mult mai mult fiecare clipă petrecută în viaţă.

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă, gânduri și vorbe bune, telefoane și mesaje. Sunt bine și recunoscătoare. Simt că m-am născut a 2-a oară și știu că trebuie să fim conștieți în fiecare moment că viața e un dar. ??????”, a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.

A suferit un accident rutier destul de grav

Anamaria Ferentz a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia s-a speriat teribil. Pe contul personal de socializare, artista a povestit, cu lux de amănunte, prin ce a trecut, mulțumind lui Dumnezeu că a scăpat cu viață, mai ales că mașina a fost distrusă în totalitate.

O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare!

Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri. Nu știu. Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.