Anahi a născut în secret, iar azi, l-a prezentat întregii lumi pe bebelușul ei! Ce nume a ales frumoasa actriță

Publicat: 03/02/2020 | 17:29

Îndrăgita actriță Anahi a născut în secret, iar azi, ea l-a prezentat întregii lumi pe bebelușul său. Prima fotografie cu mezinul familiei făcută publică a fost realizată la scurt timp după ce acesta a venit pe lume, iar mesajul scris de vedetă este unul extrem de emoționant. Artista din serialul-fenomen “Rebelde” a dezvăluit atât ziua în care micuțul s-a născut, dar și numele pe care l-a ales împreună cu soțul ei.

Anahi a devenit mămică pentru a doua oară în mare secret

În vârstă de 36 de ani, Anahi a devenit mămică pentru a doua oară. Micul ei prinț s-a grăbit să vină pe lume, însă, părinții lui au fost ajutați de medici să-l primească, iar nașterea nu a fost umbrită de probleme, după cum a mărturisit vedeta. Fericitul eveniment a avut loc ieri, însă, vestea a fost dată astăzi de proaspăta mămică. Ea a publicat o poză de album în care apare alături de băiețelul său cel mic, care a primit numele Emiliano, și soțul ei, Manuel Velasco.

“Bine ai venit, Emiliano! 02/02/2020!!!!!! 11:37 pm. Te-ai grăbit un pic! 37 de săptămâni. Dar mulțumesc Lui Dumnezeu că ne simțim perfect amândoi! A fost o naștere frumoasă! Vă voi povesti toate detaliile! Deocamdată, Îi mulțumesc Lui Dumnezeu încontinuu, dar și tuturor pentru că ne-ați pus în rugăciunile voastre și ne-a trimis atâta dragoste” este mesajul scris de fericita mămică atunci când a publicat poza de mai jos pe contul său oficial de Instagram.

Cei doi soți mai au un băiat, care poartă numele tatălui… Manuel Velasco Puente a împlinit trei ani pe 17 ianuarie.

Anahi a devenit mămică pentru a doua oară în mare secret, iar astăzi, a făcut fericitul anunț © Instagram
Anahi a devenit mămică pentru a doua oară în mare secret, iar astăzi, a făcut fericitul anunț © Instagram

Celebra actriță de telenovele Anahi a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în urmă cu trei luni.

Anahi, mămică a doi băieți

Anahí Giovanna Puente Portilla, cunoscută sub numele de scenă Anahí, este o actriță și cântăreață mexicană. Ea s-a născut pe 14 mai 1983 în Mexico City și și-a început cariera în televiziune încă de la vârsta de doi ani; a devenit cunoscută în 2001 pentru rolul Giovannei Luna din telenovela “Primer Amor”. Ulterior, în 2004, vedeta a jucat în serialul “Rebelde”, unde a interpretat-o pe Mia.

Carismatica actriță s-a căsătorit cu Manuel Velasco pe 25 aprilie 2015, un cunoscut politician din Mexic, guvernator al statului Chiapas. Primul lor copil se numește Manuel Velasco Puente și a venit pe lume pe 17 ianuarie 2017. Al doilea moștenitor al familiei se numește Emiliano și s-a născut pe 02.02.2020.