Ana Porgras, noi dezvăluiri despre relația cu Zanni: ”A fost o apropiere naturală”

Publicat: 13/04/2021 | 12:24

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Ana Porgras a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Zanni. 

Dintre toți concurenții de la Survivor România,  Zanni  a fost cel mai afectat după ce Ana Porgras a fost eliminată. Între cei doi a existat o chimie pe care toată lumea a observat-o. După ce a părăsit competiția, sportiva a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Zanni.

Ana Porgras a ținut să precizeze, din nou, că între ea și fostul coleg nu este vorba despre o relație amoroasă.

„Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră.. E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explc. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel. A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras pentru WOWbiz.

Faimoasa susține că Zanni ar trebui să fie câștigătorul competiției ”Survivor România”. În opinia ei, artistul are toate calitățile pentru a pleca acasă cu marele premiu, în valoare de 250.000 de euro.

”Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, a mai spus fosta gimnastă.

Zanni a izbucnit în plâns

Atunci când Ana a părăsit competiția, Zanni nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Concurentul a fost consolat de Cosmin Stanciu. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HAPCIUC, DEZVĂLUIRI DESPRE RĂZBOIUL DINTRE ZANNI ȘI ELENA MARIN: ”NU ȘTIU DACĂ S-A VĂZUT LA TELEVIZOR”)

”Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri.

Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport”, a mai spus Ana Porgras în emisiunea lui Teo Trandafir.