Ana Porgras l-a dat de gol! Ce face Moroșanu în fiecare dimineață? Dezvăluiri din tabăra Faimoșilor

Publicat: 13/04/2021 | 19:36

Ana Porgras a dat din casă. Fosta gimnastă a făcut câteva dezvăluiri din tabăra Faimoșilor. A vorbit despre cum își petreceau timpul atunci când nu erau la probe, despre ce și cine îi motiva și despre obiceiurile fiecăruia.  

Prezentă în studioul emisiunii „Ștafeta mixtă”, Ana Porgras a divulgat unele „secrete” din tabăra Faimoșilor. Aceasta a avut câteva cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Moroșanu, Faimosul fiind cel care de cele mai mult ori motiva restul echipe. Mai mult, Ana Porgras a dezvăluit că sportivul avea un ritual în fiecare dimineață. Acesta purta mereu o cruce, iar de fiecare dată când se trezea își făcea rugăciunea. (CITEȘTE ȘI: ZANNI, ATAC DUR LA ADRESA LUI CĂTĂLIN MOROȘANU. DE LA CE A ÎNCEPUT TOTUL: ”MI-ERA MIE RUȘINE DE RUȘINEA LUI”)

„Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată.

Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni”, a declarat Ana Porgras.

„Moro a fost un om important”

Ana Porgras a mai spus că Moroșanu era un fel de antrenor al echipei. Înaintea fiecărei probe el era cel care îi motiva pe Faimoși și le insufla spiritul de competiție. Le dădea energie și îi monta, iar toți prindeau starea lui și erau gata de luptă, indiferent de cum se simțeau. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN MOROȘANU ȘI-A IEȘIT DIN MINȚI LA SURVIVOR. CE L-A ENERVAT PE LUPTĂTOR)

„De obicei eram super liniștiți când mergeam spre traseu. Moro se gândea tot timpul oare ce o să fie, hai să câștigăm. D-aia am și zis că el era antrenorul echipei pentru că el era mereu cu energia, «Hai să îi omorâm! Să îi batem!». După el se lua toată lumea și intra în starea respectivă. Moro a fost un om important și încă e. Ne motiva, ne mobiliza înainte de jocuri”, a mai spus Ana Porgras, la „Ștafeta Mixtă”.

 

Sursa foto: captură Kanal D