Ana Porgras, dezvăluiri despre relația cu Zanni după eliminarea de la Survivor România

Publicat: 05/04/2021 | 17:15

Duminică seară, Ana Porgras a părăsit competiția Survivor România. Sportiva a făcut primele declarații după eliminare într-o intervenție prin Skype, la ”Teo Show”.

În cadrul Consiliului, Ana Porgras a fost propusă spre eliminare de către Jador și Sebastian Chitoșcă. De asemenea, sportiva a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Într-o intervenție prin Skype, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Ana a vorbit despre eliminarea sa, dar și despre unele strategii adoptate de colegii ei.

”Sunt încă în stare de şoc. Mă aşteptam să mă nominalizeze Jador, dar putea să îl nominalizeze pe Culiță, are mulţi fani, îl cunoaşte multă lume. Pe mine mă cunoşteau doar cei din lumea sportului. El a spus că m-a votat din punct de vedere sportiv. Eu cred că nimeni nu şi-ar fi dorit să plece cineva din echipă.

Jador a realizat ce a făcut după ce a făcut nominalizarea. Eu l-aş fi numit pe Cătălin Morosanu din punct de vedere sportiv. Aşa era corect. Nu se aştepta nimeni să plec, nu vreau să mă gândesc că am fost lucrată”, a declarat Ana Porgras.

Zanni a izbucnit în plâns

Dintre toți concurenții de la Survivor România, Zanni a fost cel mai afectat după ce Ana Porgras a fost eliminată. Între Zanni și Ana Porgras a existat o chimie pe care toată lumea a observat-o. Cei doi, însă, au negat că ar fi vorba despre o relație amoroasă.

Potrivit celor doi concurenți, între ei există o relație specială de prietenie. Iar atunci când Ana a părăsit competiția, Zanni nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Concurentul a fost consolat de Cosmin Stanciu. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HAPCIUC, DEZVĂLUIRI DESPRE RĂZBOIUL DINTRE ZANNI ȘI ELENA MARIN: ”NU ȘTIU DACĂ S-A VĂZUT LA TELEVIZOR”)

”Nu i-am văzut reacţia lui Zanni în direct. Nu mă aşteptam să fie atât de afectat, am simţit apoi că a suferit. Şi din partea mea a fost acelaşi lucru. Noi am avut o relaţie specială, e clar că ne-au legat nişte lucruri.

Ne-am susţinut unul pe celălalt, eu am zis în primele săptămâni că plec, dar el m-a susţinut şi mi-a zis că sunt prea bună ca să plec din competiţie. Nu, nu avem nicio relaţie de iubire, e mai mult decât o relaţie de dragoste. Cu siguranţă va continua, o să îl aştept pe aeroport”, a mai spus Ana Porgras în emisiunea lui Teo Trandafir.