Ana Pal, prima reacție după ce l-a lovit pe Faimosul Andrei. Sportiva a fost eliminată din competiția Survivor România

Publicat: 19/02/2020 | 21:08

Un incident pe care nimeni nu l-a prevăzut a avut loc în cadrul competiției Survivor România. În urma unei probe pierdute Ana Pal a avut o reacție violentă. Din cauza adrenalinei provocată de probele grele, sportiva nu și-a putut controla reacția.

Ana Pal a avut o ieșire nervoasă la Survivor România, în ediția de marți seara, 18 februarie. Concurenta l-a lovit pe Faimosul Andrei. În urma gestului violent producătorii au deci eliminarea ei din copetiție. (CITEȘTE ȘI: CÂTĂ SUFERINȚĂ! A RĂMAS TRAUMATIZAT PE VIAȚĂ. MĂRTURISIRI DESPRE DESTINUL CRUNT AL LUI ANDREI CIOBANU, CONCURENTUL DE LA SURVIVOR ROMÂNIA CARE A PRIMIT UN CAP ÎN GURĂ DE LA ANA PAL)

Luptătoarea MMA a avut prima reacție în urma incidentului și a transmis un mesaj pe contul de socializare al Dianei Belbiță. (VEZI ȘI: DRAMA NEȘTIUTĂ A SPORTIVEI ANA PAL: “A DEVENIT MAMĂ LA 19 ANI, DIN ÎNTÂMPLARE”. EA A FOST DESCALIFICATĂ DE LA SURVIVOR ROMÂNIA DUPĂ CE L-A BĂTUT PE UNUL DINTRE RIVALII SĂI)

„Bună, îmi pare nespus de rău pentru ce am facut, acum am văzut cât de rău s-a văzut pe TV, chiar dacă nu a fost atât de grav. Îmi pare rău pentru tot, în momentul acela nu am mai realizat. Aveți tot dreptul să mă criticați, nu a fost frumos din partea mea, și îmi cer iertare lui Andrei pentru scăparea mea și asemenea vouă”, a scris Ana Maria Pal

Tot incidentul a pornit de la o altercație pe care sportiva a avut-o cu Andrei Ciobanu după ce a pierdut un punct în detrimentul Lolei. Ana Pal l-a lovit cu capul în față pe colegul ei de emisiune.