Ana Pal de la Survivor nu se oprește! După ce l-a făcut K.O. pe Andrei Ciobanu, luptătoarea a povestit cum a bătut măr un alt bărbat

Publicat: 02/03/2020 | 09:27

Ana Pal de la Survivor România a fost pusă la zid pentru violența ei ieșită din comun. Oameni din toată lumea au blamat-o pe aceasta, spunând că nu este în ringul de luptă și nu are niciun motiv să se manifeste așa. După ce l-a bătut măr pe Andrei Ciobanu, au ieșit la iveală detalii șocante din trecutul luptătoarei. Se pare că aceasta a mai agresat fizic un bărbat, în urmă cu ceva timp, pe când era numai o copilă.

Ana Pal a povestit în cadrul unei emisiuni, acum ceva timp, că a bătut un bărbat. Episodul șocant din viața luptătoarei vine la numai câteva zile de când aceasta l-a făcut K.O. pe Andrei Ciobanu, la Survivor România. Totul s-a întâmplat pe când Ana Pal nu era decât o copilă de 13-14 ani, după cum chiar ea a declarat.

”Când aveam vreo 13-14 ani, am ieșit de la o petrecere! La un moment dat, nu am vrut să dansez cu un individ și i-am dat peste mână! El avea o bere în mână, pe care, după lovitură, pur și simplu, a scăpat-o pe jos. Am dat să plec, dar el a venit după mine ,mi-a zis să îi cumpăr altă bere, moment în care i-am explicat că nu a fost vina mea, nu trebuia să mă forțeze să fac ceva ce nu-mi doream. Apoi, am vrut să părăsesc locul! Am realizat că va ieși scandal și am preferat să evit totul. Însă, când să ies pe ușă, omul acela a venit după mine! Ce era să fac atunci? Să îl las să dea în mine? Îmi amintesc că, într-o fracțiune de secundă, au apărut toți cei de la petrecere afară, au făcut un cerc, ca un fel de ring în jurul nostru, și se uitau cum ne certam. După o serie de vorbe grele, aruncate de amândoi, bărbatul s-a dat înspre mine, și normal că am ripostat și eu. Nu știam de lupte pe atunci, făceam doar atletism, dar…fata de la țară știe să se apere.

Cert este că lovitura mea nu l-a luat prin surprindere, el era un pic băut, iar persoanele în stare de ebrietate le dai mai ușor jos. A fost o reacție la violența lui verbală. L-am lăsat jos și am dorit să plec, dar colegii lui au vrut să vină la mine să mă bată. Noroc că m-a salvat cineva care a spus ”nu vedeți că este fată, lăsați-o în pace”. Așa am reușit să mă duc spre casă, dar cu frică, mă tot uitam în urmă…”, a spus Ana, pentru wowbiz, în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă.

Ana Pal a fost extrem de blamată pentru comportamentul pe care l-a avut în cadrul competiției din Republica Dominicană. Aceasta l-a bătut extrem de rău pe Andrei Ciobanu, iar despre gestul ei a scris toată presa internațională. „Dacă ar fi fost invers, tipul ăla ar fi fost acum într-o închisoare din Republica Dominicană”; ”Unde este poliția dominicană?”; ”5 ani la închisoare”; ”Justiția în România este o glumă”, au comentat cititorii presei din Marea Britanie, despre ceea ce s-a întâmplat la Survivor.