Ana Pal de la ”Survivor” a devenit celebră în presa străină, după pumnul pe care i l-a dat lui Andrei Ciobanu

Publicat: 22/02/2020 | 10:51

Ana Pal, lupătotarea MMA, care a participat în actualul sezon din ”Survivor România” a devenit ”vedetă” în presa străină, după lovitura puternică pe care i-a dat-o concurentului Andrei Ciobanu. Publicațiile Mirror și DailyMail au scris despre gestul șocant al tinerei sportive.

Lovitura Anei nu a rămas nepedepsită în concurs, astfel că, la scurt timp, producătorii Kanal D au decis eliminarea acesteia din jungla dominicană. Presa internațională a fost șocată, de asemenea, să observe reacția brutală a sportivei MMA.

 

Ana Maria Pal are 26 de ani, este din Bacău și participa la o probă recompensă, când rivala ei a reușit să termine proba înaintea acesteia. În loc să accepte înfrângerea, Ana Pal și-a pierdut cumpătul atunci când colegul său de competiție, Andrei Ciobanu, a venit și i-a spus ”E greu, Ana, e greu!”, în acel moment sportiva a explodat de furie și i-a dat un cap în nas bărbatului, care imediat a căzut lat la pământ.

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a spus Dan Cruceru, după momentul cu pricina.