Ana Morodan, surprinsă în ipostaze ca-n filmele pentru adulţi! Mesajul transmis pentru cei care ies din casă în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 22/03/2020 | 12:58

Ana Morodan a fost surprinsă în ipostaze ca-n filmele pentru adulţi! Imaginile au ajuns pe Internet şi fac senzaţie! Nu doar filmarea e impresionantă, ci şi mesajul transmis de Contesa Digitală pentru cei iresponsabili care ies din casă în plină pandemie de coronavirus, fără să fie echipaţi corespunzător.

Citeşte şi: Ana Morodan a cedat în lupta cu noul coronavirus: “E prima oară în viaţă când militez pentru…”

Ana Morodan, surprinsă în ipostaze ca-n filmele pentru adulţi

Aflată de mai multe zile în izolare la domiciliu şi fiind revoltată de numărul mare de oameni care ies pe străzile din România, fără să aibă lucruri urgente de făcut, dar şi fără mască medicinală şi mănuşi, Ana Morodan a tras un semnal de alarmă… În stilul ei, desigur! Îmbrăcată cu un body negru sexy, cu dres provocator şi cu pantofi cu toc… vedeta s-a lăsat filmată în timp ce urcă mai multe trepte într-un stil seducător… iar în mână ţine o bâtă de baseball.

Filmarea a fost urcată pe contul ei de Instagram, iar la descriere, a pus următorul mesaj: “Cu toată dragostea, pentru toți cei care ies inutil afară din casă, fără mască și fără mănuși. Din inimă. lyrics & song by @nilsatavares care stă în casă şi debitează!”.

Află şi: Imagini de film pe străzile din Focșani. Icoana Făcătoare de Minuni de la Dălhăuţi, plimbată pe străzile orașului pentru combaterea coronavirusului

Înregistrarea cu Ana Morodan a devenit virală deja şi, pe una dintre imaginile care circulă pe Internet a fost scris mesajul: “Leşin! #staţiacasă sau vine @anamorodan după voi”, după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului. Apropiaţii şi fanii ei i-au lăsat numeroase comentarii la postarea de mai jos, printre care se numără: “Eşti… tare nebună, dar zici… bine, te pup!”, “Stai, fă, liniştită. Nu te scapă nici masca, nici mănuşa de coronavirusi”, “Morodanca face Legea”.

Nu rata: Ce dispune ultima Ordonanță în criza coronavirusului: circulația în afara locuinței a fost restricționată, mallurile se închid, pedepse pentru “evadații” din carantină, slujbe fără enoriași + interdicții dure la frontiere

Potrivit celor mai noi date, în România există 367 de cazuri de infectare cu coronavirus. Iar astăzi a fost confirmat primul deces în ţara noatră din cauza virusului mortal din China. Conform raportării oficiale făcută sâmbătă, la ora 13:00, de Grupul de Comunicare strategică, din totalul pacienților, 52 sunt vindecați și externați – 36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași.