Ana Morodan, izbucnire bizară în emisiunea lui Mircea Dinescu: ”O să mi se rupă!”

Publicat: 28/04/2021 | 21:27

Ana Morodan a fost invitată în emisiunea lui Mircea Dinescu, ”Poezie și delicatețuri”. “Contesa digitală”, însă, la un moment dat a avut o ieșire bizară, în direct.

Cei doi au stat de vorbă și au găsit lucruri pe care le au în comun, printre care pasiunea de a colecționa obiecte de artă, Ana Morodan provenind dintr-o familie de anticari. Într-o atmosferă aparte, creată de Constantin şi Cosmin Gaciu alături de Taraful Iancu Jianu, fosta concurentă de la ”Asia Express” și Mircea Dinescu s-au simțit extrem de bine. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA ANA MORODAN, ATUNCI CÂND A PARTICIPAT LA ASIA EXPRESS. ÎN PREZENT A SLĂBIT ȘI ESTE DE NERECUNOSCUT)

La un pahar de vin, gazda emisiunii a stat la povești cu una dintre cele mai excentrice și controversate personaje din showbiz-ul românesc. Doar că, la un moment dat, cel mai probabil… cantitatea de licoare consumată și-a spus cuvântul, iar Ana Morodan a avut o ieșire ciudată, în direct.

”Contesa Digitală” și-a arătat recunoștința de a petrece timp alături de Mircea Dinescu într-un mod… inedit.

”Dacă emisiunea de astăzi o să fie un eșec, mie o să mi se rupă. Mă scuzați! Faptul că am petrecut timp cu domnul Dinescu este mult mai prețios pentru mine decât orice rating pe care îl înregistrați voi”, a spus Ana Morodan, în timp ce Mircea Dinescu încerca să ”salveze” situația oarecum penibilă.

@magic_mike07##foryou ##fypシ ##anamariatrifon♬ original sound – Mihai Daruka