Ana Morodan, dezvăluiri despre incident! Cum și-a amputat singură degetul

Publicat: 23/02/2020 | 17:06

Recent, celebra bloggeriță a suferit un accident destul de grav la unul dintre degete. Morodan a reuși să își amputeze singură aproape jumătate de deget. „Contesa” le-a explicat fanilor săi din mediul online ce a pățit și cu a reușit să ajungă într-o asemenea situație.

Fanii Anei Morodan s-au speriat zilele trecute când au vazut-o pe bloggerița lor preferată pe patul de spital și cu mâna în ghips. Deși inițial nu a oferit niciun detaliu despre incidentul pe care l-a avut, Ana a hotărât să explice public ce a pățit. (CITEȘTE ȘI: E PE BUNE, „FĂ”! ANA MORODAN A FOST LA UN PAS DE SINUCIDERE: „AM SUNAT LA SPITALUL 9 ȘI LE-AM SPUS SĂ MĂ INTERNEZE”)

Se pare că „instinctul de gospodină” a fost cel care a condus la incidentul pe care l-a suferit.  Pe contul personal de Instagram, bloggerița a povestit cum a reușit să își amputeze singură apropae jumătate din deget și cum a mers cu degetul în pungă la spital.

„Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputatAm avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc… După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital”, a povesti Morodan.

„Am doar o mână bună”

Deși incidentul pare unul destul de grav Ana Morodan nu s-a lăsat afectată. Ea privește acum întreaga poveste cu amuzament și reușește să glumească pe seama celor întâmplate. „Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemăDacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună”, a concluzionat Ana Morodan.