Ana Morodan, confesiuni neașteptate „Vreau să înfiez un copil”

Publicat: 11/06/2021 | 16:43

Ana Morodan a vorbit despre mai multe subiecte ce țin de viața ei personală în podcast-ul lui Damian Drăghici. „Contesa digitală” a dezvăluit că își dorește să adopte un copil în viitorul apropiat.

Arădeanca în vârstă de 36 de ani, stabilită la București, în zona Dorobanți, s-a autocaracterizat în emisiunea lui Damian Drăghici.

„Sunt un om rar, atenție!, nu am spus că sunt frumoasă și deșteaptă. Sunt un om asumat, ce e-n gușă și-n căpușă. Îmi plac lucrurile ciudate, peculiare, oamenii îmi spun că sunt excentrică și diferită de ceilalți. Sunt un om care trăiește pentru el, m-am născut cu acest mi-se-rupe-de-ceilalți. Sunt antreprenor, nu «influensăreasă», influencer mi se pare prea pretențios pentru ceea ce facem”, a explicat „Contesa Digitală”.

Sfaturi pentru viitori influenceri de la Ana Morodan

„Tot timpul am fost de părere că nu trebuie să mă placă masele, ci zeii, o anume categorie. Ca să devii influencer, trebuie să ți se rupă. Să vezi ce vrea piața de consum în momentul în care tu apari. Să nu uiți de tine, de personalitatea ta, ci să faci un compromis, ca în viață. Ca să devii influencer, în epoca internetului, ar fi bine să aplici marca personală, să faci altceva decât ceea ce fac ceilalți. Du-te la o echipă de branding, să-ți creeze o marcă personală. În viață, nu reușești singur, ci în echipă”.

VEZI ȘI: Cum arăta Ana Morodan, atunci când a participat la Asia Express. În prezent a slăbit și este de nerecunoscut

Nu vrea să se căsătorească niciodată

Ana a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată. „Lângă mine, poate rezista doar un mascul alfa, altfel te mănânc cu fulgi cu tot. Ultimul iubit mi-a zis că să-l las în pace fiindcă el este o Dacie 1310 și eu o Porsche. Atunci i-am zis să se ducă să-și găsească o Dacie 1310. Prietenul meu este cardul. Cardurile! Nu-mi pierd mințile pentru un bărbat, că sunt Capricorn, mi le-aș pierde pentru un inel. Sunt o explozie, extravagantă, glamour. Un bărbat care vrea să stea cu mine nu trebuie să mă schimbe”, a spus fosta avocată.

NU RATA: Ana Morodan, izbucnire bizară în emisiunea lui Mircea Dinescu: ”O să mi se rupă!”

Nu se vede încă mamă, cu toate că a luat în calcul varianta de a înfia un copil. „Înțeleg responsabilitatea de a fi părinte. N-am instinct matern. Poate niciodată nu o să fac un copil, deși sunt fertilă. Dar, uite, mă gândesc să înfiez un copil, în viața asta. Eu zic acum că nu vreau copil, dar poate peste doi ani o să am, cine știe, mă vedeți cu căruțul pe la emisiune”, a mărturisit Ana.