Ana Morodan a cedat în lupta cu noul coronavirus: “E prima oară în viaţă când militez pentru…”

Publicat: 12/03/2020 | 22:53

Ana Morodan a cedat în lupta cu noul coronavirus (COVID-19) şi a lansat un apel pe contul ei oficial de Instagram. Ea i-a sfătuit pe oameni să fie calmi în această perioadă dificilă pe care o traversează nu doar ţara noastră, ci întreaga planetă. Şi… mai ales, să fie responsabili!

Citeşte şi: INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, cei 4 detectivi de la Masked Singer România noul show de la PRO TV

Ana Morodan a răbufnit din cauza noului coronavirus

Supranumită Contesa Digitală, vedeta a publicat o filmare făcută pe tema panicii care i-a cuprins pe locuitorii României din cauza virusului mortal din China. Când a urcat înregistrarea pe Instagram, Ana Morodan a pus următoarea descriere: “#KeepCalmAndResponsible (n.r.: #PăstreazăŢiCalmulŞiFiiResponsabil) Ne Dezinfectam, ne Informam, Nu Ne Atingem, suntem Responsabili fata de Context da n-o luam pe cãrãri. Ca pe mine luatul asta pe cãrare ma sperie cel mai tare. Pfoai, e prima oara in viata cand militez pentru lipsa isteriei…”.

Fostă concurentă la “Asia Express”, Ana Morodan a spus în clipul de mai jos pe care îl puteţi asculta integral că trebuie respectate întocmai regulile de igienă personală şi să nu uităm să dezinfectăm telefoanele mobile şi suprafeţele cu care intrăm în contact.

Citeşte şi: Ana Morodan, dezvăluiri despre incident! Cum și-a amputat singură degetul

“Suntem super tripați pe subiectul zilei. Da, toată lumea vorbește despre lucruri importante, cum ar fi să ne dezinfectăm încontinuu mâinile, să ne spălăm pe mâini, să dezinfectăm telefoanele, suprafețele pe care le atingem, să încercăm să nu ne atingem cât mai mult de ceilalți, ceea ce mi se pare o chestie bună. Mie oricum nu-mi plăceau atingerile umane cu oricine și pupăturile, că de, noi la Arad nu ne pupăm! (…). 

Cel mai important este să nu uităm să fim precauți, dar să păstrăm și o normalitate. Haideți să nu o luăm toți pe cărare, să încercăm să înțelegem că nu contează câte baxuri de făină sau ulei ne luăm. Să nu credem orice inepție care se vehiculează. Hai să verificăm sursele și să igienizăm tot. Haide să nu ne ia panică degeaba!”, i-a îndemnat Ana Morodan pe internauţi.