Ana Mocanu și-a îngrijorat fanii. Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta asistentă TV

Publicat: 05/05/2021 | 10:50

Ana Mocanu și-a îngrijorat fanii, după ce le-a dezvăluit acestora cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Fosta asistentă TV a petrecut sărbătorile pascale alături de familie și prieteni apropiați, însă bucuria i-a fost umbrită după ce a început să se simtă rău. Astfel, Ana Mocanu a ajuns pe mâna medicilor. După un set de analize amănunțite, doctorii i-au pus diagnosticul: otită, afecțiune extrem de supărătoare. (CITEȘTE ȘI: ANA MARIA MOCANU, ÎN LACRIMI LA TV DUPĂ CE A MĂRTURISIT CĂ A FOST BĂTUTĂ ȘI ÎNȘELATĂ DE FOSTUL IUBIT: “ESTE UN BĂRBAT ÎNSURAT CU ACTE”)

Otita este o infecție la nivelul urechii, cauzată de bacterii, care provoacă dureri și disconfort. Dacă nu este tratata la timp, pot să apară complicații pe termen lung. Așa că Ana Mocanu a mers la farmacie și și-a procurat tratamentul prescris de medici, pentru a-și reveni cât mai rapid.

Ana Mocanu este în continuare singură

În urmă cu un an, Ana Mocanu părea să-și fi găsit marea dragoste. Șatena l-a cunoscut pe Rareș în străinătate, la un eveniment la care au participat amândoi. Fosta asistentă TV nu a vrut să dea foarte multe detalii despre noul ei iubit și a vrut să-și trăiască povestea amoroasă în liniște. (VEZI ȘI: ANA MARIA MOCANU NU ȘI-A UITAT NICI ACUM FOSTUL IUBIT. CE MESAJ DUR I-A TRANSMIS LUI RAREȘ „ÎȚI PROMIT ASTA!”)

Radia de fericire și părea să-și fi găsit sufletul-pereche. Lucrurile, însă, au luat o turnură neașteptată și cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.