Ana Mocanu s-a despărțit de iubit, dar nu a putut rezista fără el. Fosta asistentă TV s-a împăcat cu Rareș

Publicat: 20/06/2020 | 21:26

Ana Mocanu s-a despărțit de iubit, dar nu a putut rezista fără el. Fosta asistentă TV s-a împăcat cu Rareș, bărbatul care îi face inima să tresare de câteva luni.

Șatena l-a cunoscut pe Rareș în străinătate, la un eveniment la care au participat amândoi. Fosta asistentă TV nu a vrut să dea foarte multe detalii despre noul ei iubit și a vrut să-și trăiască povestea amoroasă în liniște. (CITEȘTE ȘI: UN MARTOR-CHEIE SUSȚINE CĂ VULPIȚA A FOST, ÎNTR-ADEVĂR, BĂTUTĂ DE VIOREL. “AVEA OCHIUL VÂNĂT, URME DE PICIOARE PE BRAȚ”)

Doar că… în urmă cu trei zile, Ana Mocanu anunța că s-a despărțit de iubit.

”Am avut niște discuții și am ajuns la concluzia amândoi ca cel mai bine este să luam o pauză. Eu am pus punct relației. Am fost asumată, am fost fericită, a fost o relație foarte frumoasă cu multe amintiri frumoase doar ca pe parcurs noi doi fiind două caractere puternice, am avut așa parte de anumite discuții… pentru mine pauză e tot despărțire”, a declarat Ana Maria Mocanu la Antena Stars.

Ana Mocanu s-a împăcat cu iubitul

S-au despărțit, dar nu au putut rezista mai mult de trei zile unul fără altul. După câteva zile în care s-au ignorat, Rareș a decis să îi facă o surpriză Anei și a dus-o în Deltă. (CITEȘTE ȘI: MARCEL PAVEL, DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL: ”ESTE O BOALĂ CUMPLITĂ! MEDICII ÎMI SPUN SĂ AM RĂBDARE”)

”Am stat certați trei zile, timp în care el m-a ignorat total, și-a refăcut viața, a fost cu băieții la mare, l-a durut undeva de mine, pe românește. Eu am vrut să plec cu fetele la mare în acest weekend și, la fel, să-l ignor și eu, doar că noi lucrăm la un proiect împreună și datorită proiectului mai vorbeam, la modul… ce facem pe viitor și așa mai departe, vorbeam profesional.

Și ne-am certat la telefon cam o oră și apoi mi-a zis că a luat un weekend la un resort de 4 stele în Deltă. A venit la mine, mi-a zis: „Într-o oră îți faci bagajul” și am plecat, amândoi! Pentru că nu putem să stăm unul fără altul și pentru că ne iubim! Cam asta este povestea împăcării”, a declarat Ana Mocanu pentru Antena Stars.