Ana Mocanu, decizie radicală! Fosta asistentă TV apelează la o nouă intervenție estetică

Publicat: 25/06/2020 | 19:33

Ana Mocanu a luat o decizie radicală! Fosta asistentă TV apelează la o nouă intervenție estetică și este hotărâtă să treacă pragul specialistului, din nou.

Ana Mocanu nu s-a ferit niciodată să recunoască intervenșiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. Fosta asistentă TV și-a pus implanturi mamare, și-a făcut rinoplastie și și-a pus acid hialuronic pentru buze mai voluminoase.

Acum, însă, Ana se gândește la o nouă intervenție estetică. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că vrea să-și facă o reconturare mandibulară. (CITEȘTE ȘI: FRAȚII ȘI SORA CELEBRULUI ARTIST TRĂIESC DE PE O ZI PE ALTA! UNUL E CIOBAN, CELĂLALT E ÎNCĂRCĂTOR, IAR SORA, FEMEIE DE SERVICIU! CÂT DESPRE FIUL SĂU…)

”Știu procedura, am văzut-o și la multe dintre prietenele mele, era următoarea pe listă. Așa că, data viitoare când vin la clinică vreau și eu o remodelare mandibulară”, a spus Ana Mocanu pe Instagram.

Ana Mocanu s-a împăcat cu iubitul

Șatena l-a cunoscut pe Rareș în străinătate, la un eveniment la care au participat amândoi. Fosta asistentă TV nu a vrut să dea foarte multe detalii despre noul ei iubit și a vrut să-și trăiască povestea amoroasă în liniște. Doar că, la un moment dat, au decis să ia o pauză.

S-au despărțit, dar nu au putut rezista mai mult de trei zile unul fără altul. După câteva zile în care s-au ignorat, Rareș a decis să îi facă o surpriză Anei și a dus-o în Deltă. (VEZI ȘI: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ACCES DIRECT “A FUGIT” DIN ROMÂNIA. “SIMȚEAM O PRESIUNE URIAȘĂ” + “NU VREAU SĂ MĂ MAI ÎNTORC…”)

”Am stat certați trei zile, timp în care el m-a ignorat total, și-a refăcut viața, a fost cu băieții la mare, l-a durut undeva de mine, pe românește. Eu am vrut să plec cu fetele la mare în acest weekend și, la fel, să-l ignor și eu, doar că noi lucrăm la un proiect împreună și datorită proiectului mai vorbeam, la modul… ce facem pe viitor și așa mai departe, vorbeam profesional.

Și ne-am certat la telefon cam o oră și apoi mi-a zis că a luat un weekend la un resort de 4 stele în Deltă. A venit la mine, mi-a zis: „Într-o oră îți faci bagajul” și am plecat, amândoi! Pentru că nu putem să stăm unul fără altul și pentru că ne iubim! Cam asta este povestea împăcării”, a declarat Ana Mocanu pentru Antena Stars.