Ana Maria Pal, judecată dur la nivel internațional după pumnul dat lui Andrei Ciobanu! Sportiva este amenințată cu bătaia și închisoarea

Publicat: 26/02/2020 | 11:20

Ana Maria Pal suportă cu greu consecințele loviturii brutale din competiția ”Survivor România”. După ce a ajuns pe primele pagini ale site-urilor internaționale, sportiva este dur criticată de internauții străini.

După ce l-a făcut KO pe Andrei Ciobanu, dintr-o singură lovitură cu pumnul, în nasul concurentului,  Ana Pal a devenit celebră în presa străină. Tot mapamondul discută despre greșeala catastrofală a sportivei. Aproape 400 de comentarii a strâns articolul de pe Daily Mail, în care aceasta este subiectul principal.

Comentariile vin din Marea Britanie, Statele Unite, Australia sau Franța și majoritatea spun că Ana Maria ar trebui să meargă la închisoare pentru gestul ei. ”Dacă ar fi fost invers, tipul ăla ar fi fost acum într-o închisoare din Republica Dominicană”; ”Unde este poliția domincană?”; ”5 ani la închisoare”; ”Justiția în România este o glumă”, au comentat cititorii pe forumul publicației.

Internauții revoltați s-au mutat și pe pagina de socializare a acesteia și au continuat acuzațiile și acolo. Românca a primit amenințări cu bătaia, a fost înjurată în mai multe limbi și i s-a transmis că nu mai are ce căuta în viața sportivă.

Ana Maria Pal nu a reacționat la valul de ”hate” primit pe toate canalele posibile, singurul comentariu postat de ea fiind acela de pe pagina Dianei Belbiță, prin care își cerea scuze pentru gestul ei nesportiv însă în care explica că la televizor s-a văzut ”mult mai rău” decât a fost în realitate.