Ana Maria Mocanu se confruntă cu probleme de sănătate: “Mă doare atât de tare. e singurul lucru care mai lipsea”

Publicat: 21/12/2020 | 11:26

Ana Maria Mocanu a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate zilele acestea și a spus că, în cazul în care durerile insuportabile nu vor dispărea, ea va merge de urgență la medic. Simptomele pe care le are fosta asistentă TV o fac să suspecteze că ar avea otită.

Ana Maria Mocanu crede că ar avea otită

Focoasa șatenă a dezvăluit într-un mesaj video postat în urmă cu câteva ore bune că o doare foarte mult urechea dreaptă și că se teme să nu cumva să îi fie pus următorul diagnostic: otită. În timpul declarațiilor, Ana Maria Mocanu a lăsat să se înțeleagă faptul că această problemă medicală nu este singura situație delicată din viața personală… semn că nu este totul roz. Ce lipsuri, suferințe sufletești sau dorințe neîmplinite are aceasta știe doar ea… deocamdată!

“De două zile, am o durere de ureche, urechea dreaptă, atât. În stanga, nu am probleme. Mă doare atât de tare în momentul în care beau sau mănânc ceva. Deci, singurul lucru pe care îmi lipsea acum, că în rest am de toate, mă rog din suflet să nu fie așa, dacă mă mai doare încă o zi merg la medic, este să nu am otită. E tot ce îmi lipsea”, a povestit Ana Maria Mocanu într-o înregistrare publicată pe Instagram Stories.

Nu rata: Ana Maria Mocanu, în lacrimi din cauza fostului iubit. Fosta asistentă TV a luat pastile ca să îl uite pe Rareș: “A fost un șoc pentru mine”

De curând, fosta asistentă TV a realizat un pictorial HOT în timpul căruia a schimbat mai multe lenjerii intime. Imaginea de mai sus este una dintre pozele realizate în cadrul ședinței foto.

Vezi și: Cum arăta Ana Maria Mocanu înainte de a fi celebră și câte intervenții estetice a bifat fosta asistentă TV: “Am avut complexe”