Ana-Maria Mocanu, mesaje “înțepătoare” după ce fostul ei iubit s-a pozat cu Bianca Drăgușanu: “Fă-o din dragoste, nu pentru dragoste”. Fosta asistentă TV a plecat și ea în Dubai

Publicat: 05/01/2021 | 20:40

La câteva ore bune după ce s-a aflat că fostul ei iubit s-a pozat cu Bianca Drăgușanu la o piscină din Dubai, Ana-Maria Mocanu a publicat două mesaje “înțepătoare”. Mai mult, fosta asistentă TV a plecat astăzi în îndrăgita metropolă în care nu există cuvântul “imposibil”! Bruneta nu s-a îmbarcat singură la bordul avionului, ci împreună cu Loredana Chivu, Simona Trașcă și alte două prietene.

Ana-Maria Mocanu, mesaje “înțepătoare” după ce fostul iubit și-a făcut un selfie cu Bianca Drăgușanu

Despărțirea de Rareș Ciortan i-a provocat Anei-Maria Mocanu răni adânci în suflet și, uneori, ea distribuie poze pe care sunt notate diferite lecții de viață. Așa s-a întâmplat și acum, după ce s-a văzut că ex-ul ei s-a fotografiat fosta prezentatoare de la Kanal D – după cum se poate observa în galeria foto a articolului, fosta asistentă TV a urcat pe Instagram Stories două imagini pe care sunt tot atâtea idei; este vorba despre: “Do it from love, not for love (n.r.: Fă-o din dragoste, nu pentru dragoste)” și “Toate ca toate, dar niciuna ca mine”.

Ana-Maria Mocanu a distribuit mesaje înțepătoare după ce fostul ei iubit s-a pozat cu Bianca Drăgușanu. Azi, buneta a plecat în Dubai cu Loredana Chivu, Simona Trașcă și alte două prietene © Instagram Stories
Ana-Maria Mocanu a distribuit mesaje înțepătoare după ce fostul ei iubit s-a pozat cu Bianca Drăgușanu. Azi, buneta a plecat în Dubai cu Loredana Chivu, Simona Trașcă și alte două prietene © Instagram Stories

Nu rata: Cum arăta Ana Maria Mocanu înainte de a fi celebră și câte intervenții estetice a bifat fosta asistentă TV: “Am avut complexe”

Ana-Maria Mocanu, printre invitatele Loredanei Chivu la petrecerea din Dubai

În această după-amiază, Ana-Maria Mocanu a dezvăluit că pleacă într-o vacanță pe meleaguri însorite împreună cu Simona Trașcă, Loredana Chivu și alte două prietene. În urmă cu două zile, Loredana Chivu a împlinit 31 de ani și, după petrecerea restrânsă din București, ea a decis să se sărbătorească și în Dubai, alături de cele mai bune prietene.

“Urmează cea mai tare petrecere de ziua mea! Cu toate prietenele mele frumoase, cu fratele meu! Plus, plus, plus… în Dubai! Abia aștept”, a spus Loredana Chivu într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

Ana-Maria Mocanu și Rareș Ciortan s-au despărțit înainte de sărbători

Fosta asistentă TV a povestit în cadrul unui interviu că nu poate să uite momentul în care a aflat că fostul ei iubit a plecat de ziua lui de naștere cu o altă femeie în vacanță în Dubai. Ana-Maria Mocanu a mai dezvăluit că a luat pastile ca să poată să doarmă liniștită noaptea.

“Eu nu am vrut să ne mai acordăm o a doua șansă, pentru că el la scurt timp după despărțirea noastră a plecat într-o altă vacanță cu o altă femeie. Pentru mine a fost un șoc. M-am trezit cu el o săptămână în Turcia și o săptămână în Dubai cu o altă femeie. El și-a ales această vacanță în momentul în care era ziua lui de naștere. A fost un moment dureros și trist pentru mine. În momentul în care el a plecat și s-a afișat și nu s-a afișat la modul să-și pună un story. Au fost zeci de story-uri, poze împreună, au fost momente între ei”, a declarat Ana-Maria Mocanu în urmă cu o lună pentru Antena Stars.