Ana Maria Mocanu iubește din nou! Ce spune despre “admiratorul” care i-a furat inima. “Instinctul nu mă înșeală!”

Publicat: 17/04/2020 | 10:23

Ana Maria Mocanu a trecut peste perioada în care s-a aflat în depresie și acum privește cu încredere spre viitor. S-a întors în România şi a început din nou să filmeze şi să ia parte la multe evenimente mondene. Fosta asistentă a lui Dan Capatos stă bine și la capitolul sentimental, având un “admirator” care este foarte atent cu ea.

VEZI AICI: CUM ARATĂ ACUM ȘI CE A AJUNS SĂ FACĂ PENTRU BANI ANA MARIA MOCANU, LA 4 ANI DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ DE LA EMISIUNEA LUI DAN CAPATOS DE LA ANTENA 1

În urmă cu doar câteva zile, Ana Maria Mocanu și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de familie și două bune prietene. Din păcate pentru ea, din cauza restricțiilor impuse de autorități, tânărul de care s-a îndrăgostit nu a luat parte la petrecere. I-a trimis, totuși, un buchet superb de flori.

Am petrecut cu familia, am stat de alături de ei și cu două prietene care mi-au adus tortulețul iar buchetul de flori l-am primit de la un ‘admirator’. Nu a putut să vină din cauza carantinei, dar mi-a trimis buchetul și o superbă felicitare” a spus Ana Marian Mocanu.

“Prefer să fiu rezervată!”

Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu a dorit să ofere prea multe detalii despre relația amoroasă pe care o are în prezent, având în vedere că, de-a lungul timpului, a trecut prin multe situații dificile.

De câteva luni e admiratorul meu. Câteodată ne înțelegem bine, câteodată ne blocăm. Nu mă pronunț deocamdată, dar instinctul nu mă înșeală. Prefer să fiu mai rezervată pentru că am mai trecut prin experiențe neplăcute” a mai spus Ana Maria Mocanu.

NU RATA: ANA MARIA MOCANU, FOTOGRAFIATĂ DEZBRĂCATĂ ÎN CAMERA DE HOTEL. IMAGINI +18 CU FOSTA ASISTENTĂ TV DE LA ANTENA 1

A fost concediată de la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1

Ana Maria Mocanu, devenită celebră ca sexy-asistentă “păcătoasă”, în show-ul lui Dan Capatos, de la Antena 1, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu patru ani de zile, când a fost concediată. La scurt timp s-a mutat în Spania alături de iubitul ei de atunci, de care, între timp, s-a despărţit.

VEZI AICI: ABIA RĂMASĂ FĂRĂ IUBIT, ANA MARIA MOCANU A IEȘIT DEJA LA ”VÂNĂTOARE”! CUM ISPITEȘTE BĂRBAȚII

A mărturisit că relația a avut de toate, ”și cu bune, și cu rele”. Însă, din nefericire, au intervenit discuțiile și neînțelegerile, iar Ana Maria a recunoscut și că a căzut în depresie fiindcă nu s-a putut acomoda în Spania.