Ana manechina a primit cheile unui Range Rover de la ”iubi cheltuitorul”!

Publicat: 07/03/2020 | 23:39

Anna Roman i-a pus inima pe jar noului iubit. Frumoasa brunetă este una dintre cele mai răsfățate femei! Inelul cu diamante a fost doar o palidă „primă de instalare”. Ana manechina a primit cheile unui Range Rover de la ”iubi cheltuitorul”, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are fotografiile care vorbesc de la sine.

Atunci când ești o femeie frumoasă și inteligentă, toate îți merg ca pe roate. După două neîmpliniri sentimentale – una trăită cu milionarul italian și alta cu ex-logodnicul Cătălin Cazacu, Anna Roman și-a găsit liniștea și acum duce o viață la care orice domnișoară visează.

Anna Roman, una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc

Pentru că noul bărbat din viața ei este un influent om de afaceri, Anna Roman este răsfățată cu daruri care mai de care mai luxoase.  (CITEȘTE ȘI: ANNA “MANECHINA“, LOVITĂ ÎN PLIN DE CORONAVIRUS)

Anna Roman, cadouri „super-calificate”

În urmă cu doar câteva zile, Anna Roman a primit drept ”primă de instalare” o fabuloasă bijuterie: un inel cu diamante. Iar, mai nou, frumoasa brunetă a primit cheile unui Range Rover Evoque de toată frumusețea, o adevărată bijuterie pe patru roți, al cărei preț se ridică la 70.000 euro. Bolidul de lux are numere roșii, fiind nou-nouț.

„Bijuteria” pe care o conduce Anna Roman

Iar cadourile nu se opresc aici. Anna Roman a mai primit un ceas Rolex a cărui valoare este de 10.000 euro, o geantă Chanel extrem de vânată de toate doamnele și domnișoarele, în valoare de 6.000 de euro, dar și o pereche de adidași Dior de 900 de euro. La un calcul simplu constatăm că Anna Roman a ieșit pe stradă cu 86.900 de euro.

Anna Roman nu iese oricum pe stradă

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anna Roman îmbrăcată casual, potrivit pentru această vreme plăcută de primăvară. Vedeta a ieșit la plimbare și s-a oprit direct la salonul de înfrumusețare, ca orice femeie care se respectă și care-și dorește să arate tot timpul impecabil. (NU RATA: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40)

Bruneta a ieșit din casă îmbrăcată într-o bluză neagră, cu o pereche de pantaloni negri și un palton crem, la care a asortat o pereche de adidași de aceeași culoare. Ochelarii de soare nu au lipsit, iar machiajul Annei Roman a fost unul discret, de zi.

Anna Roman l-a cucerit iremediabil pe afacerist

După ploaie… vine soare! Așa a fost și în cazul Annei Roman, căci după două relații mai puțin reușite, acum iubește și este iubită. Iar asta se întâmplă cam de patru luni, după cum ne-au spus sursele din anturajul frumoasei brunete.

Contactată de reporterii site-ului nr.1 din România, Anna Roman a confirmat povestea de dragoste, dar a fost extrem de reținută cu privire la bărbatul pe care îl iubește.

Anna Roman, o prezență ușor de remarcat în showbiz

”Da, sunt într-o relație. Iubesc și sunt iubită de câteva luni. Suntem la început de drum și nu vreau să spun mai multe. Este un bărbat frumos, galant și este din București. Inelul este un cadou din partea lui, nu e de logodnă. A fost un gest frumos din partea lui. Tot timpul mă surprinde cu câte ceva”, a mărturisit Anna Roman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Anna Roman, cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Următorul pas pe care cei doi l-au făcut în relația lor a fost să se mute împreună, iar pentru o perioadă au împărțit apartamentul din Capitală al motociclistului. Totul s-a terminat în momentul în care „Manechina” ar fi fost „tradusă” de Cazacu. Dezamăgită, bruneta a decis să părăsească locuința acestuia. (CITEȘTE ȘI: ”ANNA MANECHINA” L-A SCHIMBAT PE ACTUAL CU EX-UL… AVEM DOVADA!)

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui.

 Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)