Ana Crudu, noi informații despre starea surorii sale! Ce s-a întâmplat în restaurantul în care Daniela Crudu și iubitul bătăuș au petrecut înainte de scandal

Publicat: 10/02/2020 | 10:04

Ana Crudu a oferit noi informații despre starea surorii sale, care a ajuns ieri la spital în stare gravă. Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei la scurt timp după ce au părăsit restaurantul de fițe în care au petrecut alături de câțiva prieteni, printre care și Mădălina Pamfile. Deși are fața tumefiată și mai multe răni pe corp, vedeta a ales să nu depună plângere penală pe numele cetățeanului croat.

Citește și: Daniela Crudu, transfigurată după loviturile încasate de la iubitul ei: “Are toată faţa vânătă şi nasul spart”

Ana Crudu, noi informații despre starea surorii sale

Contactată telefonic, Ana Crudu a mărturisit că sora ei se simte mai bine, având în vedere loviturile extrem de violente primite de la partenerul său de viață în urma unei crize de gelozie, se pare! Cu vocea tremurândă, ea a povestit că Daniela Crudu are mai multe vânătăi pe corp, este umflată la față, nasul i-a fost afectat și o mai deranjează. Fosta asistentă TV va merge zilele acestea la medici ca să vadă evoluția recuperării și dacă totuși nu ar fi nevoie de o operație la nas. În cadrul interviului emoționant, Ana Crudu a mai dezvăluit că sora ei este încă șocată în urma traumei suferite, însă, încearcă să fie cât poate de pozitivă în această situație extrem de delicată.

Citește și: EXCLUSIV! S-a aflat identitatea bărbatului care a bătut-o pe Daniela Crudu: “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge”. Cei doi erau iubiți de puțin timp

Daniela Crudu și iubitul ei s-au distrat într-un local de lux cu doar câteva ore înainte de scandal

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Daniela Crudu și iubitul său au luat o cină târzie într-un local de fițe din Capitală. Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de câțiva prieteni, după cum se poate observa video-ul cu înregistrările făcute publice chiar de focoasa brunetă. La masă, ea l-a avut în dreapta pe bărbatul alături de care a făcut-o până de curând fericită, iar în stânga sa se afla Mădălina Pamfile. Potrivit unui filmuleț urcat pe Instagram Stories de Daniela Crudu, ea și partenerul său de viață s-au întors în România în cursul zilei de sâmbătă, 8 februarie. Vedeta a surprins câteva cadre din Bulgaria înainte să treacă granița. La câteva ore de la ieșirea relaxantă, fosta asistentă TV a fost bătută de iubitul ei și a ajuns de urgență la un spital din București.