Ana Baniciu va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa. Fosta gimnastă se va căsători cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

Publicat: 28/12/2020 | 12:56

Sandra Izbașa și-a anunțat logodna cu iubitul ei Răzvan Bănică de Crăciun. Fosta gimnastă se pare că va fi cununată de Ana Baniciu.

În seara de Crăciun, Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de actorul Răzvan Bănică. Frumoasa gimnastă a împărtășit emoția evenimentului cu prietenii pe Instagram

„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna ! Te ador infinit !”, a scris Sandra pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SANDRA IZBAȘA (@sandra_izbasa)

Ana Baniciu s-a oferit să fie nașă

Printre nenumăratele urări și felicitări, s-a numărat și o propunere surprinzătoare din partea Anei Baniciu: „Pregătită să fiu prima dată nașă! Vă iubesc!” a fost mesajul Anei Banciu pentru Sandra Izabașa și logodnicul ei.

Ana Baniciu, în culmea fericirii cu Edy Kovac

De Crăciun, Ana Baniciu a publicat o fotografie cu noul său partener, urând „sărbători minunate!” tuturor.

„Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!”, a scris Ana în dreptul unor fotografii alături de iubitul ei”, a scris Ana Baniciu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)