Ana Baniciu, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul care o face fericită

Publicat: 25/12/2020 | 11:34

Muuulți bărbați și-o doresc alături, dar se pare că ea l-a găsit deja pe cel ales! După o bună perioadă de timp în care s-a afișat numai singură, Ana Baniciu a postat primele imagini cu ea și noul iubit.

Moș Crăciun nu a venit cu simple cadouri pentru Ana Baniciu, ci cu un mega-cadou! Despre ce este vorba? Despre un nou iubit și se pare că Moșul a cam nimerit-o pe Funduleț la capitolul dorințe.

Discretă în ceea ce privește viața ei personală, Ana Baniciu nu a oferit prea multe informații cu privire la cuplul pe care îl formează alături de iubitul ei, dar a avut grijă să le dea de știre fanilor săi că este extrem de fericită și, până la urmă, fericirea este tot ce contează.

”Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca este pentru prima data cand fac o postare atat de personala si am emotii???? ! Sa aveti sarbatori minunate, inconjurati de iubire! Eu sunt cea mai fericita!♥️”, a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram.

”Crăciun Fericit!!! ????????♥️????⭐/ Craciun Fericit! E minunata fotografia! ????/ Crăciun fericit frumoșilor! ????/ Sărbători fericite cu pace și bucurie alaturi de cei dragi ????/ Crăciun fericit! Sănătate și bucurii! ???????????? Sa fie cu noroc????/ Crăciun fericit, frumosilor!! ❤️Crăciun fericit alături de cei dragi!❤️”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ana Baniciu, după ce s-a afișat cu noul ei iubit.

Noul iubit al Anei Baniciu, „devorator” de bombe sexy

Ei bine, și acum vine întrebarea…cine este, de fapt, iubitul Anei Baniciu?

Edy Kovacs este un tânăr afacerist care nu e deloc străin de peisajul monden. Acesta s-a mai iubit cu nume celebre ale divelor de la noi, printre care se numără nimeni alta decât Daniela Crudu.