Amna & soțul dau semne de împăcare la 9 luni de la divorț!

Publicat: 05/03/2020 | 23:21

De dragul copilului, una dintre cele mai simpatice artiste din industria muzicală românească s-a reapropiat de fostul partener de viață. La nouă luni de când au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi dau semne de împăcare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care spun totul. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL PREMIER AL MOLDOVEI, ACUZAT DE UN “TUN“ DE 2,3 MILIOANE DE EURO ÎN ROMÂNIA)

Întreg showbiz-ul s-a cutremurat, în vara anului trecut, când site-ul nr. 1 din România a anunțat, în premieră națională, că Amna și soțul ei, Cristi, au decis să divorțeze, după 12 ani de relație, din care nouă de căsnicie. Chiar dacă separarea nu a fost ușoară pentru niciunul dintre ei, tinerii părinți au demonstrat că pot avea o relație bună de dragul copilului.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe cântăreață în zona Floreasca din Capitală, acolo unde a luat prânzul alături de fostul partener de viață și de copilul lor.  La nouă luni de când au divorțat, Amna și Cristi dau semne serioase de împăcare. Timp de mai bine de o oră, cei doi s-au delectat cu câteva preparate culinare și au discutat, cel mai probabil, pe tema micuțului lor.

Amna și fostul soț s-au reapropiat de dragul copilului

La finalul întâlnirii, ca o adevărată familie, Amna, Cristi și micuțul lor au părăsit locația și s-au îndreptat către bolidul de lux al cântăreței. Ca un tată responsabil și grijuliu, Cristi, fostul soț al artistei, l-a ținut în brațe pe micuț. După ce au schimbat câteva sacoșe, cei doi au plecat pe drumuri separate, băiețelul rămânând în grija tatălui. Amna s-a urcat la volanul mașinii și a demarat în trombă. (VEZI ȘI: ANTONIA ARE PROBLEME CU GREUTATEA?! AM FOTOGRAFIAT-O PE IUBITA LUI VELEA CHIAR CÂND…)

Amna și Cristi, discuții după ce au luat prânzul împreună

”Încerc să mă redescopăr”

”Statutul de femeie liberă este foarte interesant. Sincer, nu mai știam cum este, dar încerc să mă redescopăr, să mă regăsesc. Nu am timp să cunosc «ceva nou». Îmi doresc să apară cineva, fie că e vorba de «cel ales» sau de o așa-zisă «relație-tampon», care să îmi diminueze din sentimentele mai puțin plăcute. Eu sper ca următoarea relație să fie atât de intensă și minunată încât să nu ajung să compar cu trecutul.

Sărbătorile o să le petrec cu David, băiețelul meu. O să mă împart între familie, prietenii de la studio și concerte. Anul acesta nu vine moșul, dar cu siguranță o să aibă mama grijă să pună ceva sub brad. Decât să vină cineva care nu trebuie, mai bine așa” declara Amna, acum câteva luni, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Amna și-a lăsat fiul în grija fostului soț

„Au custodie comună”

„Amna a vrut un divorț discret, nu a vrut să facă un subiect de presă din asta. Este o artistă, își dorește că lumea să o cunoască pentru muzica ei, nu pentru că are probleme în căsnicie sau în viața personală…

Tot ce a făcut, a făcut în primul rând pentru copilul ei. Cristi și Amna au custodie comună, nu au program de vizite, nici nu au vrut să audă de așa ceva. Atunci când el vrea să vină să își vadă copilul o face fără nicio problemă. Ei doi se respectă foarte mult și țin cont de ce spune celălalt”, declara un apropiat al celor doi, în urmă cu ceva timp. (NU RATA: CEL MAI SÂNGEROS CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA SE PLÂNGE CĂ GARDIENII I-AU FURAT PANTOFII ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)