Amna și soțul, filmați împreună la 6 luni de la divorț

Publicat: 02/01/2020 | 23:27

Împăcare surprizătoare, la început de an, în show-biz! La șase luni de la divorț, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a fost surprinsă alături de tatăl copilului ei înt-un centru comercial din București. De dragul băiețelului lor, Amna și soțul au mers la cinematograf. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL CELEBRU AL ANDREEI RAICU A FLIRTAT CU SUCCES, LA UN GRECESC, CU ”SOSIA” LUI CATHERINE ZETA-JONES!) 

În vara anului trecut , întreg showbiz-ul s-a cutremurat când site-ul nr. 1 din România a anunțat, în premieră, că Amna și soțul ei au decis să pună capăt căsniciei și să meargă pe drumuri separate. După 12 ani de relație Amna, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, și soțul ei, Cristi Mușat, au decis să divorțeze. Cu toate că peste un divorț nu se trece așa de ușor, cei doi au demonstrate că pot avea o relație frumosă de dragul copilului lor.(NU RATA: AMNA, DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE LA 5 LUNI DE LA DIVORȚ: ”ÎMI DORESC SĂ APARĂ CINEVA! SPER CA URMĂTOAREA RELAȚIE SĂ FIE…”)

Împreună la 6 luni de la divorț!

Cu puține zile înaintea Revelionului, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Amna într-un mall din zona de nord a Capitalei, acolo unde artista a ieșit, în mod total surpinzător, împreună cu fiul ei, David, dar și cu Cristi Mușat, partenerul de viață de care a divorțat în urmă cu aproximativ jumătate de an.

Cu toate că au decis să mergă pe drumuri separate în viața, Amna și Cristi Mușat au o relație armonioasă de dragul băiețelului lor. Ca o familie fericită, cei trei s-au bucurat de fiecare moment pe care l-au petrecut în centrul commercial. Artista și soțul ei au s-au dedicate în totalitate micuțului pe care l-au binedispus cu tot felul de giumbușlucuri.(NU RATA: AMNA, DETALII NEȘTIUTE DESPRE DIVORȚ: „DACĂ AŞ DA TIMPUL ÎNAPOI, NU…”)

Amna și Cristi Mușat și-au distrat copilul la mall

După un scurt periplu prin magazine, Amna, Cristi și micuțul David s-au îndreptat spre zona cinematografului, acolo unde se pare că au mers la o producție cinematografică pentru cei mici. Din imaginle pe care site-ul nr.1 din România le prezintă, în exclusivitate, se pare că la ânceputul anului 2020, ân showbiz-ul românesc a avut loc ”marea împăcare”.(NU RATA: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

Amna și soțul,împreună
la 6 luni de la divorț

”Încerc să mă redescopăr”

”Statutul de femeie liberă este foarte interesant. Sincer, nu mai știam cum este, dar încerc să mă redescopăr, să mă regăsesc. Nu am timp să cunosc «ceva nou». Îmi doresc să apară cineva, fie că e vorba de «cel ales» sau de o așa-zisă «relație-tampon», care să îmi diminueze din sentimentele mai puțin plăcute. Eu sper ca următoarea relație să fie atât de intensă și minunată încât să nu ajung să compar cu trecutul.

Sărbătorile o să le petrec cu David, băiețelul meu. O să mă împart între familie, prietenii de la studio și concerte. Anul acesta nu vine moșul, dar cu siguranță o să aibă mama grijă să pună ceva sub brad. Decât să vină cineva care nu trebuie, mai bine așa” declara Amna, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Amna a mers la film cu fiul ei, dar și cu soțul de care a divorțat acum 6 luni

„Cristi și Amna au custodie comună”

„Amna a vrut un divorț discret, nu a vrut să facă un subiect de presă din asta. Este o artistă, își dorește că lumea să o cunoască pentru muzica ei, nu pentru că are probleme în căsnicie sau în viața personală…

Tot ce a făcut, a făcut în primul rând pentru copilul ei. Cristi și Amna au custodie comună, nu au program de vizite, nici nu au vrut să audă de așa ceva. Atunci când el vrea să vină să își vadă copilul o face fără nicio problemă. Ei doi se respectă foarte mult și țin cont de ce spune celălalt”, declara un apropiat al celor doi, în urmă cu ceva timp.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)