Amna se recuperează după infecția cu Covid-19! Ce surpriză a așteptat-o acasă? „În astfel de momente îți dai seama câți oameni mișto sunt lângă tine”

Publicat: 10/04/2021 | 19:05

Amna trece printr-o perioadă dificilă. Artista a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, iar zilele trecute au ajuns la spital. Medici i-au  oferit ajutorul de care avea nevoie, iar acum cântăreața s-a întors acasă, în izolare și se simte ceva mai bine.

După ce și-a îngrijorat fanii, Amna i-a liniștit și a declarat că acum situația este mai bună. Vedeta pare că se simte mult mai bine, și-a recăpătat forțele, iar acum se află în izolare. Mai mult, Amna a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-au trimis și în special Majdei, care a avut grijă de ea și i-a trimis câteva preparate delicioase.

 „În astfel de momente îți dai seama câți oameni mișto sunt lângă tine. O prietenă de suflet, un om minunat cu care am făcut o echipă excepțională la Surviver, Majda, nu m-a lăsat și a venit să îmi aducă de mâncare. Le-a lăsat la poartă, să știți că lucrăm în măsuri de siguranță. Mi-a adus și acest balon și cel mai important mesajul: Să nu uiți că ești puternică și specială”, a spus Amna.

Amna a ajuns la spital

Se pare că virusul i-a dat ceva bătăi de cap Amnei. Artista a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale. După ce și-a recăpătat forțele a transmis un mesaj pe rețele de socializare și i-a îndemnat pe urmăritorii ei să aibă grijă și să se protejeze, pentru că situația poate scăpa oricând de sub control. (VEZI ȘI: AMNA A ALES: JADOR SAU ZANNI? CU CINE AR FACE UN BEBELUȘ)

„Mi-e foarte greu să fac această postare, fizic vorbind. Zilele acestea am trecut prin toate stările posibile, Covid-19 dându-mi ceva bătăi de cap, de aici și absenta mea de pe rețelele de socializare.

Am ajuns la spital, pe mâinile unor doctori minunați, pentru a face tratament și a monitoriza starea mea de sănătate. Chiar dacă nu mă simt cel mai bine, știu că totul o să treacă rapid, că o să fie bine. Aveți grija de voi, purtați masca, dezinfectați-vă și protejați-va!”, a scris Amna pe Instagram.

 

 

Sursa foto: Instagram