Amna, declarații în exclusivitate la 5 luni de la divorț: ”Îmi doresc să apară cineva! Sper ca următoarea relație să fie…”

Publicat: 16/12/2019 | 23:05

În această vară, întreg showbiz-ul s-a cutremurat când site-ul nr. 1 din România a anunțat, în premieră, că Amna și soțul ei au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate. Cu toate că divorțul a fost dureros, cântăreței îi merge din ce în ce mai bine, iar acum încearcă să se adapteze statutului de femeie liberă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile savuroase ale vedetei. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ, BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR)

După 12 ani de relație, din care nouă de căsnicie, Amna, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, și soțul ei, Cristi Mușat, au decis să divorțeze. Cu toate că peste un divorț nu se trece așa de ușor, sexoasa blondină a demonstrat tuturor că este o femeie extrem de puternică. Vedeta își concentrează toată atenția asupra băiețelului ei, dar și a carierei. Și se pare că, momentan, nu are ”timp” să se implice într-o nouă relație. (NU RATA: LINO GOLDEN ARE ”PLANURI MARI” CU IUBITA! A STABILIT ȘI NAȘII…)

”Încerc să mă redescopăr”

”Statutul de femeie liberă este foarte interesant. Sincer, nu mai știam cum este, dar încerc să mă redescopăr, să mă regăsesc. Nu am timp să cunosc «ceva nou». Îmi doresc să apară cineva, fie că e vorba de «cel ales» sau de o așa-zisă «relație-tampon», care să îmi diminueze din sentimentele mai puțin plăcute. Eu sper ca următoarea relație să fie atât de intensă și minunată încât să nu ajung să compar cu trecutul.

Sărbătorile o să le petrec cu David, băiețelul meu. O să mă împart între familie, prietenii de la studio și concerte. Anul acesta nu vine moșul, dar cu siguranță o să aibă mama grijă să pună ceva sub brad. Decât să vină cineva care nu trebuie, mai bine așa”, a declarat Amna, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Frumoasa Amna încearcă să se adapteze statutului de femeie liberă

„Cristi și Amna au custodie comună”

„Amna a vrut un divorț discret, nu a vrut să facă un subiect de presă din asta. Este o artistă, își dorește că lumea să o cunoască pentru muzica ei, nu pentru că are probleme în căsnicie sau în viața personală…

Tot ce a făcut, a făcut în primul rând pentru copilul ei. Cristi și Amna au custodie comună, nu au program de vizite, nici nu au vrut să audă de așa ceva. Atunci când el vrea să vină să își vadă copilul o face fără nicio problemă. Ei doi se respectă foarte mult și țin cont de ce spune celălalt”, declara un apropiat al celor doi, în urmă cu ceva timp.

Amna a făcut mărturisiri inedite

„Nu te mai recunosc”

Recent, Amna a scos o nouă piesă plină de emoție, în care și-a pus pe tavă sufletul. Frumoasa artistă vorbește, se pare, despre neînțelegerile care i-au făcut atât pe ea, cât și pe fostul ei partener de viață să ajungă la divorț. (VEZI ȘI: ROMÂNCA DEVENITĂ CUNOSCUTĂ ÎN SUA A DIVORȚAT PENTRU A TREIA OARĂ!)

„Este o piesă pe care am scris-o acum un an, într-o anumită perioadă a vieții mele, moment în care sunt sigură că multe dintre femei s-ar putea regăsi. Așadar, este despre mine, dar totodată este și despre tine, actuala sau viitoare mămică. Este despre noi, femeile! Sunt foarte bine acum, timpul le rezolvă pe toate. Am lansat piesa «Nu te mai recunosc» ca un semnal, pentru conștientizarea importanței comunicării în relația de cuplu, inclusiv atunci când apare un copil”, a mărturisit artista la lansarea piesei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)