Amna a fost surprinsă cu un buchet de flori! Cine este tânărul care a reușit să o impresioneze

Publicat: 18/02/2020 | 16:00

Amna este o femeie singură și puternică. Anul trecut, vedeta a hotărât că este momentul să încheie căsnicia pe care o avea. Ea și soțul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Acum își dedică tot timpul celui mic și carierei sale. Însă nu uită să își găsească unele momente libere și pentru ea.

Amna a reușit să depășască o perioadă destul de dificilă din viața ei. Artista numai ce a ieșit dintr-o relație de nouă ani. În prezent, a reușit să treacă peste tot și să aibă din nou zâmbetul pe buze. (CITEȘTE ȘI: AMNA, NOI DECLARAȚII DESPRE DIVORȚUL DE CRISTI MUȘAT. “FINANCIAR, MI-AM PERMIS SĂ FAC ASTA! PROCESUL ESTE…”)

Recent, a fost surprinsă de un prieten apropiat cu un buchet de trandafiri. Cel care s-a gândit la artistă a fost colegul ei, Edward Sanda. Cei doi au o relație de prietenie foarte apropiată și mereu s-au susținut unul pe altul. De aici și gestul pe care cântărețul l-a făcut. (VEZI ȘI: AMNA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU FOSTUL SOȚ: ”NE-AM ÎNTÂLNIT DE SĂRBĂTORI, DAR…”)

Edward Sanda a reușit să o impresioneze pe cântăreață cu gestul, însă și fanii au fost intrigați. S-au sesizat imediat și au întrebat-o pe Amna dacă este vorba de o nouă relație. Vedeta a calmat imediat lucrurile și a spus că între ea și tânărul de 22 ani există o legătură frumoasă, dar doar de prietenie.

„De ce mi-ai luat flori că să lamurim povestea cu Instagramul, ca să nu se sperie oamenii”, a fost întrebarea Amnei pentru Edward.

Cântărețul  a venit repede cu răspunsul. „Pentru că meriti, chiar meriți, pentru omul care ești”

Cei doi au avut o ieșire drăguță între prieteni, la un local, unde și-au povestit ce s-a mai întâmplat în ultima perioadă.