Amna a explodat după ce a fost acuzată că ar mințit că este infectată cu virusul SARS-CoV-2. „Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”

Publicat: 11/04/2021 | 20:20

Amna a explodat pe rețele de socializare. Vedeta a trecut prin clipe dificile din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2 și a luat foc atunci când unii internauți au acuzat-o că ar fi mințit și totul a fost doar o înscenare.

Amna trece printr-o perioadă dificilă. Artista a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, iar zilele trecute a ajuns la spital. Medici i-au  oferit ajutorul de care avea nevoie, iar acum cântăreața s-a întors acasă, în izolare și se simte ceva mai bine. (CITEȘTE ȘI: CUM SE RECUPEREAZĂ AMNA DUPĂ COVID. CE VEDETĂ I-A TRIMIS DE MÂNCARE ÎN IZOLARE. “CEA MAI IMPORTANTĂ LECȚIE”)

Amna a mărturisit că în această perioadă a primit o mulțime de mesaje de încurajare și susținere și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea. Însă artista a avut parte și de o surpriză neplăcută, mai mulți internauți au acuzat-o că a mințit și totul a fost o înscenare. Cântăreața le-a dat imediat replica răutăcioșilor și s-a arătat surprinsă că există oameni care au o astfel de mentalitate.

 „Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai „prieteni” de genul ăsta, printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare. În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta, în al doilea sunt niște niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”, a spus Amna pe rețelele de socializare.

„Chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc”

Artista a fost surprinsă de răutatea oamenilor și s-a abținut să le răspundă cu aceeași monedă. Amna le-a urat tuturor sănătate și a spus că nu își dorește că alții să treacă prin ce a trecut ea, pentru că este îngrozitor. (VEZI ȘI:  AMNA A ALES: JADOR SAU ZANNI? CU CINE AR FACE UN BEBELUȘ)

„Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (…) Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”, a mai spus Amna.