Americanu’ din “La Bloc”, implicat într-un accident rutier. Emil Mitrache a cedat nervos în urma impactului, iar mașina lui a fost serios avariată

Publicat: 27/02/2021 | 18:46

Americanu’ din “La Bloc” a fost implicat într-un accident rutier, petrecut pe o stradă din București. În urma impactului destul de puternic, Emil Mitrache s-a enervat cumplit și a mers să-i ceară socoteală celuilalt șofer… Furios pentru cele întâmplate, actorul a uitat de regulile impuse pe durata pandemiei și și-a lăsat masca de protecție în mașina. În imaginile surprinse la scurt timp de la nefericitul incident s-a observat că autoturismul său a fost serios avariat.

Americanu’ din “La Bloc”, implicat într-un accident

În vârstă de 55 de ani, Emil Mitrache a coborât din mașină după ce s-a produs accidentul și a început să discute cu bărbatul care se afla la volanul celuilalt autoturism. Într-o filmare realizată la scurt timp după impact, cei doi șoferi gesticulează și se contrazic reciproc, semn că dădeau vina unul pe celălalt, relatează spynews.ro.

La un moment dat, apare un alt individ căruia Americanu’ din serialul din “La Bloc” a decis să-i arate locul exact în care a avut loc accidentul și, totodată, să-i explice cum s-a produs, de fapt. Furios pentru situația în care se afla, Emil Mitrache și-a dat jos ochelarii și a început din nou să gesticuleze, timp în care cel cu care discuta încerca să îl liniștească.

În toamna anului trecut, carismaticul actor a fost prezent în platoul de la “Vorbește Lumea” împreună cu cei doi băieți ai săi – puteți viziona întregul interviu imediat ce veți da click pe clipul de mai jos.

Nu rata: Americanu’ din La Bloc a renunțat la taximetrie. Cu ce se ocupă acum

Emil Mitrache a donat premiul de 8.500 de lei, câștigat la “Aici eu sunt vedeta!”

Născut pe 6 august 1965 în București, actorul s-a căsătorit cu Cristina în 2012; ei doi băieți împreună:Teodor și Eduard. Alături de fiii săi, anul trecut a câștigat ultima ediție a concursului “Aici eu sunt vedeta!”, prezentată de Dan Negru și difuzată la Antena 1. Premiul, în valoare de 8.500 de lei, l-a donat unei familii cu doi copii bolnavi.