Amenințare cu bombă în Capitală! Un bărbat a anunțat că își detonează mașina

Publicat: 17/02/2020 | 17:54

Astăzi s-a creat panică în București după ce un bărbat a amenințat că o sa își detoneze mașina, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în zona Unirii.

Astăzi, Bulevardul Corneliu Coposu a fost închis, în urma unei amenințări cu bomba. În jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunțat că intenționează să își detoneze mașina, având capacitatea de a face victime”, au anunțat polițiștii.

Autoritățile au fost alertate imediat și s-au luat toate măsurile de siguranță pentru a preveni și a reduce impactul. A fost constituit un perimetru de siguranță, iar persoanele aflate în clădirile din apropiere au fost evacuate.

Traficul a fost restricționat în zonă și au intervenit polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciul Român de Informații, prin structura Antitero și Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor. Autoturismul a fost depistat în sectorul 3, în zona B-dului Corneliu Coposu. În urma verificărilor efectuate asupra mașinii s-a constatat că în interior nu se aflau materiale pirotehnice.

„Echipa pirotehnică investighează în continuare mașina, după finalizarea investigației pirotehnice vom reveni cu amănunte. Până în prezent, nu există elemente care să conducă la confirmarea amenințării”, a anunțat SRI.

Având în vedere că nu s-au găsit elemente care să conducă la confirmarea amenințării, circulația a fost reluată în zonă. Bărbatul care a produs toată agitația se află în custodia polițiștilor și o să fie dus la o unitate medicală specială, pentru că se crede că ar avea probleme psihice.