Amănuntul neștiut! Ce ”contract” nescris a stabilit Andreea Bălan cu George Burcea înainte de a face nunta

Publicat: 18/04/2020 | 10:43

Deși s-au despărțit în urmă cu câteva luni bune, zvonurile despre realația lor continuă încă. Conform surselor apropiate celor doi, Andreea Bălan ar fi stabilit un ”contract” înainte să accepte propunerea lui George Burcea de a face nunta în vara anului trecut.

În urmă cu aproximativ trei ani, Andreea Bălan și George Burcea au făcut o nuntă simblică în Malibu, SUA, acolo unde actorul visa de mult să se căsătorească. Nu a existat niciun act. Însă, artistei i-a surâs ideea și chiar a fost împăcată să nu mai fie nevoie de acte între cei doi.

Surse apropiate artiștilor spun însă că George Burcea a încercat de nenumărate ori în acești trei ani s-o aducă la altar și să aibă parte de o nuntă adevărată. Lucru care pe Andreea Bălan ar fi neliniștit-o, căci cântăreața era foarte fericită cu nunta simbolică avută peste ocean.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp a făcut pasul pe care toată lumea îl aștepta! Milioane de fani au fost în extaz

Se pare că unul dintre motivele pentru care blondina nu ar fi vrut să semeneze actele de căsătorie cu George este că artista se îndoia de siguranța pe care ar fi putut s-o ofere actorul. Mai precis, Andreea considera că George nu știe u adevărat ce înseamnă o familie, dat fiind faptul că provine dintr-una destrămată și problematică.

Cu toate acestea, George Burcea a reușit s-o convingă într-un final, asigurând-o pe artistă că ei doi împart aceleași visuri legate de o familie.

Sursele spun că Andreea Bălan a acceptat totul cu o condiție, însă. Să nu se afle niciodată în presă că tatăl lui este un criminal. Artista nu ar accepta ca fetițele ei să aibă parte de un șoc psihologic peste ani.

CITEȘTE ȘI: Ce umilință! Smiley a „rupt-o” cu Gina Pistol: „Toate relațiile, după un timp, se termină”

Lucru care nu a fost respectat de George Burcea. Actorul recunoscând în presă, în urmă cu câteva luni, că tatăl său și-a omorât amanta în urmă cu mai bine de 20 de ani.