Amantlâc la Pro TV! A fost prins de paparazzi „traducându-și” nevasta cu o colegă. Și ea, la fel ca el, angajată a postului Pro TV

Publicat: 09/03/2020 | 10:24

Paparazzi au fost din nou pe fază, iar o vedetă de la Pro TV a fost prinsă în… flagrant. Actorul Adi Nartea și-a ales masa exact lângă geam, fără a bănui că va fi ”prins”, informează ciao.ro, iar în compania sa s-a aflat frumoasa Victoria Răileanu.

Adi Nartea, protagonistul din filmul VLAD – difuzat de Pro TV) -, unde interpretează un… Monte Cristo modern, trăiește probabil cea mai prolifică perioadă din viața lui după ce a primit acest rol de mare succes. Ca să nu mai vorbim de faptul că acasă îl așteaptă o frumoasă soție, Alina Fericeac. Cei doi sunt împreună de 10 ani, după ce în august 2014 au făcut cununia religioasă la Braşov. Fost model, Alina este în prezent make-up artist şi mamă cu normă întreagă pentru Mara, fetiţa lor de trei ani.

Ce și-ar putea dori mai mult Adi Nartea? Poate puțină adrenalină sau cine știe … Paparazzii i-au surprins pe Adi și pe Victoria Răileanu în timp ce serveau prânzul într-un restaurant cochet din București, la o masă cu vedere spre geam, astfel încât toate gesturile lor au putut fi văzute fără prea mari eforturi.

Ați spune că nu e nimic anormal ca doi colegi de muncă să ia masa împreună. Total de acord! Însă câți colegi se strâng în brațe, în timpul mesei, și se masează tandru pe cap? Nu sunt tocmai gesturile firești care caracterizează o banală relație de prietenie. (Citește articolul integral și vezi toate fotografiile AICI)