Amantlâc „La Măruță”. Vedeta Pro TV, prinsă în mașină, noaptea, cu amantul

Publicat: 11/03/2020 | 10:36

Acum patru luni, frumoasa Viviana Sposub a intrat în centrul atenției după ce s-a aflat că are o relație cu Ionuț Rusu, star-vloggerul de la iUmor. Potrivit ciao.ro, Viviana este ”descătușată”, ieșind la masă și cu alți bărbați, iar unul dintre aceștia este ”aghiotantul” lui Cătălin Măruță.

Frumoasă, sexy, talentată, dar mai ales… super-dotată, asistenta emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Viviana Sposub are cu siguranță un fan club extrem de mare, în care s-au înscris mulți bărbați, mai mult sau mai puțin celebri. O mare pânză de tristețe, să zicem așa, li s-a pus pe fețe când au aflat că și-a făcut iubit, în urmă cu doar patru luni. Ea a fost surprinsă sărutându-se cu Ionuț Rusu, star-vloggerul de la iUmor, moment în care și-au asumat și relația. Viviana Sposub a apărut foarte des în clipurile comice ale actorului, dar cei doi păreau doar colegi de distracție, până când comediantul a dat cărțile pe față, în stilul său caracteristic.

Da, suntem împreună. Nu ne dorim să facem acest lucru public. Vrem să ținem pentru noi această relație. Mă înțeleg bine și cu soacra. Suntem OK, nu ne vedem prea des. Nu sunt gelos. Ea este o femeie frumoasă și curtată, iar eu sunt idolul multor femei. Trăiesc un adevărat vis”, a mărturisit Ionuț Rusu pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, în urmă cu ceva timp în urmă.

Acum a apărut un nou ”nume” în viața Vivianei Sposub, iar acesta este chiar Radu Ciucă, ”asistentul” lui Cătălin Măruță. (Citește articolul integral AICI)