„Amanta” care a ”spart” vestiarul echipei lui Gigi Becali a luat-o pe urmele Ramonei Gabor

Publicat: 08/12/2020 | 23:31

”Amanta” care a „spart” vestiarul FCSB-ului pare să o ia pe urmele Ramonei Gabor! După ce s-a „tunat” din cap până-n picioare, sexoasa Ada Hululei a luat calea Dubaiului! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de decizia pe care a luat-o celebra ”amantă” care, în urmă cu ceva timp, a răvășit vestiarul echipei patronate de Gigi Becali.

Se mută definitiv în Dubai?!

Conform surselor noastre, sexoasa Ada Hululei pare să o ia pe urmele Ramonei Gabor. Bruneta a decis să-și ia zborul către tărâmul milionarilor, acolo unde ar intenționa să se și stabilească.

Din câte se pare, bruneta care a ”spart” vestiarul echipei patronate de Gigi Becali intenționează să se mute definitiv în Dubai. După cum afirmă surse din anturajul acesteia, Ada Hululei ar vrea să înceapă o viață nouă în ”Raiul milionarilor”. (NU RATA: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL ECHIPEI LUI GIGI BECALI ȘI-A PUS SILICOANE XXL! PRIMELE IMAGINI CU NOILE ”DOTĂRI”)

Ada Hululei a trecut pe ”modul” #myDubai

Primul pas a fost bifat!

De câteva săptămâni bune, Ada Hululei a trecut pe modul #myDubai și, împreună cu o prietenă, s-a mutat în orașul cu cea mai mare pondere de bogătași pe metru pătrat. După cum se poate observa și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, sexoasa brunetă nu o duce deloc rău în Dubai.

Aceasta pare să fie o clientă fidelă a cluburilor de fițe și nu ezită să se răsfețe pe cele mai exclusiviste plaje. (VEZI ȘI: AMANTA CARE A ”SPART” VESTIARUL FCSB-ULUI S-A REPROFILAT. NU-ȚI ÎNCHIPUI CE PROFESEAZĂ ACUM!)

Sexy-siliconata care a ”spart” vestiarul FCSB-ului s-a mutat în Dubai

A „recidivat”, în vară

După ce a ”spart” vestiarul echipei patronate de Gigi Becali, renumita „amantă” a fotbaliștilor a „recidivat”. Siliconata l-ar fi despărțit de ”doctorașul vedetelor” de „fosta” lui Daniel Onoriu.

Potrivit surselor noastre, bruneta Ada Hululei este cea care ar fi reușit să-l separe de pe Valentin Burada de Simona Chițac.

Ada Hululei, pe urmele Ramonei Gabor

Ada, agresată într-un WC din Arena Națională

Ada Hululei, care avusese o relație cu Ovidiu Popescu, a fost agresată de soția fotbalistului, ajutată, spune tânăra, de nevasta lui Pintilii. Scandalul a avut loc în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva. Ada avea să apară la o televiziune, unde a povestit ceea ce i s-a întâmplat, dar a și dezvăluit că a avut o relație cu jucătorul lui Gigi Becali. (NU RATA: A PĂTRUNS ÎN CANTONAMENT ŞI… AMANTA CARE A ”SPART” FAMILIA FCSB-ULUI A FĂCUT ”RAVAGII” LA O ALTĂ ECHIPĂ DIN LIGA I!)

”Recunosc că am greşit, că am avut o aventură, o relaţie, aşa cum vreţi voi să o numiţi… Dar faptul că mi se pun în cârcă tot mai multe nume şi tot mai multe relaţii neadevărate îmi strică imaginea, nu mai pot merge la şcoală liniştită, râd colegii de mine! Noi am avut o poveste de iubire, dar nu aşa cum s-a scris.

Sunt prea afectată, prea supărată, pot intra în depresie. Dacă oamenii consideră că am greşit fiindcă m-am implicat într-o relaţie cu un om care urma să se căsătorească, este dreptul lor, dar cred că trebuie să fie judecată şi partea cealaltă şi agresiunea la care am fost supusă. Singura mea greşeală a fost atunci când am dat prima declaraţie, dar apoi am fost distrusă în public”, declara Ada, cu ochii în lacrimi.

Discuție cu palme și pumni

Tot ea îl acuza pe Ovidiu Popescu că nu a avut curajul să recunoască acea relație extraconjugală. „Nu a încercat să îmi salveze imaginea şi mi-aş fi dorit să mă apere şi să recunoască ce a fost între noi. Am văzut că a ieşit şi domnul Becali şi a făcut declaraţii, dar vreau să spună şi el ceva! Am fost la Medicina Legală, mi-am scos actele care dovedesc agresiunea, să vedem ce va fi.

Eu nu am mers acolo să o agresez, da, ştiam că va fi şi ea acolo. El îmi dădea mereu mesaje şi mă avertiza să am grijă, să nu port tricoul lui, că va fi şi ea acolo.

Relaţia a durat din octombrie anul trecut până în iulie anul ăsta. Nu a fost o relaţie propriu-zisă, nu am stat împreună, dar el a fost important pentru mine. Stau acum şi plâng aici pentru că i-am făcut şi lui rău. Atunci când s-a consumat bătaia, discuţia cu ea a fost doar prin pumnii şi palmele ei. Jignirile au urmat de a doua zi, şi-a exprimat furia prin bătaie, mi-a spus: cât am aşteptat momentul ăsta!”, detalia, atunci, Ada.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.