Amalia Năstase, în doliu. Vedeta este șocată de moartea fulgerătoare a unui artist celebru. S-a stins la doar 21 de ani

Publicat: 09/12/2019 | 19:40

Amalia Năstase este în doliu. Ea a aflat din presa de peste hotare că un artist celebru, pe care îl admira, a avut parte de o moarte fulgerătoare. În memoria acestuia, fosta soție a lui Ilie Năstase i-a adus un omagiu public.

Amalia Năstase, în doliu

Rapperul Juice Wrld a murit după ce a suferit un atac de apoplexie la scurt timp după ce avionul său personal a aterizat pe aeroportul Chicago Midway. Scenele halucinante s-au petrecut în dimineața zilei de ieri, iar martorii au povestit că artistul de culoare a  început să sângereze pe gură în timp ce se plimba prin aeroport și a căzut secerat la pământ, potrivit insider.com.

La scurt timp, el a fost dus la un spital din apropiere, însă, medicii nu au putut face nimic ca să-i salveze viața. Moartea lui fulgerătoare i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut și i-au apreciat muzica. Printre aceștia se numără și Amalia Năstase care i-a adus un omagiu. Cunoscuta femeie de afaceri a făcut publică o poză cu regretatul rapper, iar pe imagine a pus un emoticon în formă de inimă sfâșiată și a scris mesajul: “RIP” care se traduce: “Să te odihnești în pace”.

Imagini cu ultimele clipe din viața rapperului american Juice Wrld, aflat la bordul unui avion, înainte să moară, au fost distribuite pe rețelele de socializare, conform Mediafax. Filmarea, făcută de prietenul său, Chris Long, îl arată pe cântăreț la bordul unui avion privat, alături de prietenii lui.

Poliția a deschis o anchetă cu privire la circumstanțele în care s-a produs decesul tânărului artist.