Amalia Năstase, cu decolteu obraznic la fel ca Loredana Groza. Cine a purtat cu mai mult stil rochia provocatoare

Publicat: 29/12/2019 | 13:59

Amalia Năstase a avut o ținută extrem de sexy la masa tradițională de Crăciun. Vedeta și-a primit invitații acasă cu un decolteu obraznic la fel ca cel avut de Loredana Groza la un eveniment caritabil. După ce au văzut imaginile cu fosta soție a lui Ilie Năstase, internauții au început să o compare pe aceasta cu celebra actriță și să își spună fiecare părerea în legătură cu cine a purtat cu mai mult stil rochiile provocatoare cu decolteu asemănător.

Citește și: Flavia Mihășan, cu un decolteu obraznic pe covorul întins pentru gala revistei ELLE. Fosta asistentă de la Neatza, criticată de o fană care a comparat-o cu Loredana Groza

Amalia Năstase, cu decolteu obraznic la fel ca Loredana Groza

În ultimele luni, Loredana Groza șochează la fiecare apariție cu ținutele sale extrem de sexy… și, se pare că una dintre alegerile sale vestimentare a inspirat-o pe Amalia Năstase, care a purtat la masa întinsă pentru sărbătoarea Nașterii Lui Iisus o rochie roșie cu un decolteu obraznic la fel ca unul dintre cele cu care s-a afișat cunoscuta cântăreață. În timp ce artista a îmbrăcat o rochie neagră cu paiete și lungă, fosta soție a lui Ilie Năstase a ales una roșie… dar cu decolteul parcă tras la indigo.

Citește și: Cum își menține Amalia Năstase silueta după ce a slăbit 32 de kilograme. “Doctorul mi-a spus că…”

În urmă cu câteva ore, Amalia Năstase a făcut public un nou episod de vlog în care au fost înregistrate momentele-cheie din ziua de Crăciun. Vedeta s-a lăsat filmat și în momentul în care a deschis câteva dintre cadourile primite de la rude și apropiați.